Автор: chepandov
Дата: 27-10-07 08:39
Info za Da.Fo
Здравейте, първо искам да Ви благодаря за проявеният интерес !
Принтерите са Made in Japan и са най-новото последно поколение термопринтери. Специалното при тях, е че при комбинацията принтер + оригинална хартия, цената е най-ниска въобще за принтер от този клас , а скоростта на принтиране е недостижима , само 8 сек. за копие! За 10х15 е само 0,24лв. , а качеството е идеално! Сервиза и гаранционното обслужване е поето от DNP Япония, като те са организирали мрежа от сервизи в страната и Европа, с който имат вече сключени договори. Гаранцията е международна. Мога да организирам демонстрация за да се запознаете с този принтер и да извадим няколко Ваши снимки , да направите тест за качество и скорост.
Консумативите могат да бъдат доставяни на място с куриер или от мен(в рамките на 2 - 3 дена)
Една от интересните идеи на японците е тези принтери да се слагат в GSM магазините или големите супермаркети и всеки , който иска може да си принтира няколко снимки от GSM или фотоапарата, докато пазари. Цената за една такава снимка може да бъде 0,50 лв. .
Аз лично инсталирах няколко такива машини в Стара Загора , като тази, от която най-много печеля е до ромската махала (има опашки пред машинката и всеки си прави поне по 5 снимки ) . Рекорда ми е 350 снимки за 1 ден.
Другите машинки са по центъра , и като гледам ще станат по-печеливши от кафе автоматите.
Ако имате още въпроси моля пишете ми или ми се обадете (0898626785), ще се радвам да Ви консултирам.
Поздрави: Владислав Чепандов
bgalbum@gmail.com
( При покупка на принтер има и няколко приятни подаръчета)
|
|