Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 фотохартия
Автор: svilen66   
Дата:   29-01-07 15:11

Имам хартия "Фохар"13х18-срок на годност 1992г.-може ли да се използва или е за боклука.Евентуално на каква цена може да се продава!

Отговори на това съобщение
 Re: фотохартия
Автор: FANTAZIA   
Дата:   29-01-07 15:25

какви количства имаш

Автор: LILOV   
Дата:   29-01-07 21:31

Ако ви интесува имам 40-50 и50-60

Автор: bxmarkov   
Дата:   29-01-07 21:54

svilen66,можеш да си я ползваш без проблем съига да е съхранявана на сухо и да не е осветена хахах[smilie18] Сериозно няма проблем ползвал съм 20 годишен Фохар без проблем [smilie24]

Автор: damiaven   
Дата:   30-01-07 00:13

На тези години хартийката става само за много авангардно фотоизкуство-тип "Станка Цонкова-Уша". Няма лошо. Всякакви плесени, засветявания и жълтопепеляви петна са добре дошли.

Автор: bxmarkov   
Дата:   30-01-07 00:24

Не абсолютизирам,но и ти не се изказвай неподготвен,ако е съхранявана нормално - няма проблем [smilie7] А като си толкова знаещ кажи ми неразтворен фиксаж в наилонова банка колко години максимално може да запази годност? [smilie21] Айде и още едно въпросче натриев тиосулфат пил ли си [smilie18] и ако пийнеш какво ще стане? [smilie18] Ако си фотограф знаеш отговорите,ако не знаеш замълчи [smilie5]

Автор: micron1   
Дата:   30-01-07 08:21

damiaven - Уша е класен фотограф. Не ми се вярва,че ти си човека,който може да я преценява.

Автор: damiaven   
Дата:   30-01-07 13:11

Микрон, да съм казал нещо лошо за Уша?
Преценил съм я преди повече от 20год. Да, класен фотограф е. Правила ли е изкуство върху бракувани хартии? Правила е. Кво се спичаш?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР