Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 F-801-S + Nikkor 35-70/3.3-4.5 AF + Nikkor 28/2.8 AF + Nikon SB-24
Автор: skaishev   
Дата:   26-07-12 10:20

По традиция във втория пост

Отговори на това съобщение
 Re: F-801-S + Nikkor 35-70/3.3-4.5 AF + Nikkor 28/2.8 AF + Nikon SB-24
Дата:   26-07-12 10:29

Приятел, който не е в България, ми остави малко стара Nikon фото техника за продажба, но аз съм заклет "канонец", така че ще помоля да ме извините, ако цените не са адекватни - проверих няколко обяви на подобни неща
1. Лентов фотоапарат Nikon F-801-s - нормално състояние с леки следи от употреба - 100 лв.
2. AF NIKKOR 35-70 mm/ 1:3.3-4.5 - нормално състояние с леки следи от употреба - 80 лв.
3. AF NIKKOR 28 mm/ 1:2.8 - нормално състояние с леки следи от употреба - 180 лв.
4. Светкавица NIKON Speedlight SB-24 - нормално състояние с леки следи от употреба - 80 лв.

Ако се вземе всичко накуп - 400 лева.
Техниката се намира в Плевен - може да се види на място или да я изпратя с Еконт за сметка на получателя с опция отвори и тествай.

Всички неща са ползвани любителски и са made in Japan /ако това има някакво значение/

При интерес ще изпратя реални снимки на мейл.

За контакт - ЛС или в темата.

Re: F-801-S + Nikkor 35-70/3.3-4.5 AF + Nikkor 28/2.8 AF + Nikon SB-24
Дата:   28-07-12 19:41

[cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР