Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon F90X за части
Автор: turntablism   
Дата:   05-01-12 22:25

Реших! Ако си взема изпита утре ще си подаря един Никон ф90х , ако не... Ще си го подаря за нова година [smilie18]. Нека бъде лъскав и запазен и най-важното работещ! Гледам минали обяви в които се е продаво-купувал за към 130 лева с оригинален гръб без грип, та и аз търся нещо от този ценови клас, но все пак предлагайте каквото имате. Предпочитам да е от София та да не се занимаваме с куриери! Някой ако иска бартер за Пентакс Супер А .. Знам ли .. Абе я кажете какво имате пък другото лесно :) [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Я предложете някой запазен Nikon F90X
Автор: fotorafi   
Дата:   06-01-12 07:31

Имал съм Никон F-4, F-90X и F-801 S, Четворката,голям апарат. Но след едно ревю два дена ме боляха мускулите на ръцете. Имах мускулна треска от ТЕЖИНАТА МУ.Продадох го. След това имах 90Х,прекрсен апарат. Но конструктивно хабеше много батери,мотор и автофокус "ядяха" просто батерийте. Топяха се батериите... а си носех 4 комплекта. Продадох го. После ди купих F-801-S, Наистина ВЕЛИКА КАМЕРА. Всичко и е помислено, всичко си има,прекрасен и бърз автофокус,екстри. Само моторът и е малко бавен ,сравнен с другите.. ако снимаш спорт 4 кадъра в секунда е...
Та,остарях вече и си продавам моя 801 в перфектно състоние, като нов е.
камера-тяло с капачка, ремък, 4 аку батерий с които работи......150 лв
Ако искаш и за 40 лв . и обектив Сигма 3,3-4,5/35-135 мм

София,0886-711-193

Автор: zed   
Дата:   06-01-12 10:14

Здравей продавам Nikon F90X с грип за 150лв. Има забележки по корпуса на две места, които не пречат на отличната му работа.
Цената е 150лв. Ако си си приготвил точно 130лв. и ти хареса, ще намаля :))

Дата:   06-01-12 12:16

Благодаря за офертите :) Рафи наистина хубава камера но някак си съм решил да е ф90- пък батериите нека си ги точи. Най-много да мина през твоя път да го продам и да си взема ф801, важен е опита придобит през това време! Виж за обективи, може някой път да си стиснем ръцете ако ми се наложи:)

Zed- имаш ЛС!

Re: Взех, че си намерих! - Nikon F90X
Дата:   19-04-12 14:20

[smilie24] ъпвам със запитване. Намира ли му се на някой ф90 за части, неработещо? Искам да му използвам пласмасите гумичката на визьора и тн... Па мога и да си го поправя ако може:)

Re: Взех, че си намерих! - Nikon F90X
Автор: fotorafi   
Дата:   19-04-12 17:05

Обади се и попитай по телефона техниците Веска и Цветан Драганови 02/980-83-10
Късмет[beer]

Nikon F90X за части
Дата:   26-04-12 10:36

Вече от седмица никой не ми вдига телефона на Сервиз Драганови... Все още търся нещо за части :)

Re: Nikon F90X за части
Дата:   28-04-12 12:50

[smilie24]

Re: Nikon F90X за части
Дата:   02-05-12 15:20

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР