Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Зенит 12ХР
Автор: alexander97   
Дата:   23-09-07 23:40

Продавам Зенит 12ХР,плюс оригиналният кожен калъф и още един обектив Helios.Фотоапарата е с много добър външен вид ,но е отлепена лентата,която придърпва пердето на затвора.Цена на комплекта 45 лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Зенит 12ХР
Дата:   24-09-07 00:55

Публикацията е редактирана (24-09-07 01:01)

Дата:   24-09-07 00:57

Публикацията е редактирана (24-09-07 00:58)

Дата:   24-09-07 01:03

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10811

Автор: zizomir   
Дата:   24-09-07 10:31

а Зенитара продаваш ли го 50мм/1,9 и Хелиоса по отделно?[smile]

Автор: ZeG   
Дата:   24-09-07 11:32

само на тялото, колкопари му искаш? [smilie11]

Дата:   24-09-07 15:30

за развалено зенитарско тяло без калъф 20лв.!!! я малко по-сериозно. при това не каква да е повреда а скъсано ПЕРДЕ!!! нещо, аз ли не съм в час? неразбирам. [smilie11]

Дата:   24-09-07 15:54

Пердето е здраво!

Дата:   24-09-07 16:51

успех с продажбата. това е за колекционери [smilie24]

Дата:   24-09-07 16:54

Обективът "Зенитар" е продаден!

Дата:   24-09-07 18:50

Фотоапарата плюс калъфа-20 лв.

Автор: alenMack   
Дата:   24-09-07 19:55

я повтори сега какво остана и на каква цена?[smilie11]

Дата:   25-09-07 10:54

Продадено!

Дата:   26-09-07 18:56

ми да, получих някакви остатъци от Зенит 12хп. има опити да е отварян (безуспешно, като гледам резултатите). направо е блокирал. не може да се установи дали му работи меренето, поради факта, че собственикът е загубил "тука някъде" капачето на батерийте. но пък за сметка на това получих бонус - Жило с блокаж. евала.
айде следващия път (дано да няма такъв), да си кажеш, че продаваш нещо "за витринка". та да знаят хората за какво си дават парите. не, че в твоя случай са много -15лв. и 5 за куриер, ама все пак. не е редно да се отнасяш така. поне според мен. дано поне другият обектив, дето го продаде, да си е струвал парите и да не е "баран", както този, дето ми прати.
айде, със здраве. да ми е честит. [beer]

Дата:   26-09-07 23:54

Цитат от ЛС адресирано до теб:Пердето е здраво,има една друга лентичка,която придърпва пердето, тя е отлепена.Фотоапарата не е отварян просто се вижда при отворено перде.Аз не бих се наел да пипам там.

Дата:   26-09-07 23:57

Друг цитат от ЛС:Днес след като изпратих "Зенитара"поставих "Хелиоса"който е неизползван,но се оказа,че на безкрайност няма фокус и по тази причина ще го дам заедно със Зенита просто за да има нещо отпред,за да не влиза прах.За него на мога да искам пари в този случай.

Дата:   26-09-07 23:58

Още един цитат:davam ti 15 lv za aparata s obektiva i kalafa v tova mu sastoqnie.

Дата:   27-09-07 00:09

Последен цитат от публичния коментар по темата:"успех с продажбата. това е за колекционери".
За някои от форума предните три съобщения може да са като нещо нагласено,но това е част от ЛС при кореспонденцията ми с теб Зег.Е,ZeG доста жлъч изля по мой адрес,но се надявам последните коментари по темата да ти опреснят паметта!!!Във фотосредите може да има балъци,но този път не случи!!!Аз няма да ти пожелая наслука!Не пожелавам на никого такова отношение каквото аз срещнах днес от Теб!!!Но знам,че ти си просто изключение,а коректонстта и чесността е по често срещана тук в този форум!!!

Дата:   27-09-07 10:12

alexander97 new
27.09.2007 00:13
Цитат от ЛС адресирано до теб:Пердето е здраво,има една друга лентичка,която придърпва пердето, тя е отлепена.Фотоапарата не е отварян просто се вижда при отворено перде.Аз не бих се наел да пипам там.
Друг цитат от ЛС:Днес след като изпратих "Зенитара"поставих "Хелиоса"който е неизползван,но се оказа,че на безкрайност няма фокус и по тази причина ще го дам заедно със Зенита просто за да има нещо отпред,за да не влиза прах.За него на мога да искам пари в този случай.
Още един цитат:davam ti 15 lv za aparata s obektiva i kalafa v tova mu sastoqnie.
за развалено зенитарско тяло без калъф 20лв.!!! я малко по-сериозно. при това не каква да е повреда а скъсано ПЕРДЕ!!! нещо, аз ли не съм в час? неразбирам.
Последен цитат от публичния коментар по темата:"успех с продажбата. това е за колекционери".
За някои от форума предните три съобщения може да са като нещо нагласено,но това е част от ЛС при кореспонденцията ми с теб Зег.Е,ZeG доста жлъч изля по мой адрес,но се надявам последните коментари по темата да ти опреснят паметта!!!Във фотосредите може да има балъци,но този път не случи!!!Аз няма да ти пожелая наслука!Не пожелавам на никого такова отношение каквото аз срещнах днес от Теб!!!Но знам,че ти си просто изключение,а коректонстта и чесността е по често срещана тук в този форум!!!

Не ме карай да снимам всички "заоблени" бурми по корпуса на фотоапарата и обектива и да ги публикувам. как така един "чисто нов" обектив е със заоблени глави на боптовете? и може и да има балъци във форума, но когато нещо е "барано" то си личи! а относно състоянието. аз думи нямам. капачката на батерийте е няма, но на ужуленото място където тя ляга, си опреснил боята с черен МАРКЕР. и това ако е съвпадение. не ме карай найстина да пускам снимки във форума за да искам мнението и на други. [ezik]

Автор: penchev79   
Дата:   27-09-07 11:07

ами то обектив точно така се тества - слагаш го на безкрайност и ако на 200-300 м обект нямаш остро изображение забрави за този обектив.

Дата:   27-09-07 11:13

[smilie18] , ок. ама нали е чисто нов. хахахаха

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР