Автор: nickname
Дата: 01-01-12 10:18
Честита Нова Година
Първо да кажа, че според мен в спама лошо няма :) може човек да прочете мнения на други хора и да си прецени да плати или не. Все пак това е базар. Друг е въпросът за "организирания спам" ... :)
Голяма част от хората слагат по-висока цена на стоката си, за да могат след преговори (пазарлъци) да получат това което търсят (нещо като златната среда - и двете страни да са доволни и след време пак да могат да имат взаимоотношения, както Вие, esc и fushuu, явно сте направили).
В същото време обаче, един продавач е склонен да си предлага стоката на цена такава, каквато той си прецени. Никой не може да се меси на продавача за цената, освен ако няма сериозен интерес към стоката. Ето тук опираме до лошата страна на спама.
В крайна сметка базара си е едно място, в което много хора си се дразнят, спамят си, просто така, без ясна идея. esc, ти не искаш да купуваш, защото си имаш, ама защо да не драснеш едно - абе тая цена е ненормална. Ами щом продавача иска толкова, значи е нормална, никой никого не бие през пръстите за покупка. Аз искам canon 70-200, най-евтиния в базара може да се намери за около 800 лв., а в H&B нов излиза 900 ЛВ, нов, но не казвам на продавачите че продават скъпо!
Хайде със здраве! Аз ако съм на Sokola ще забия на 420 лв. или 400 и няма да мръдна.
Публикацията е редактирана (01-01-12 10:23)
|
|