Автор: toti
Дата: 04-05-11 22:04
Разпродавам си всичката филмова техника:
1.Тяло Никон Ф80 черно,много-запазено.Всичко работи безупречно,единствена забележка са две съвсем малки драскотини на задния капак.Тялото върви с оригиналния ремък,предна капачка и батерийки.
Цена на тялото 165 лева.
2.Тяло Никон Ф65 сребристо.Работи безупречно,няма никакви драскотини или каквото и да било.Оригинален ремък,предна капачка и батерийки има.
Цена на тялото 65 лева.
3.Обектив: АФ НИКОР 24-50мм. 1:3,3-4,5.Японски,метален,мисля е версията преди "Д".Обектива няма драскотини,гъбички и прашинки.Гривната за зуум се върти сравнително плавно.
Обектива ИМА ПРОБЛЕМ... за съжаление понякога фокуса му "зацикля",тялото изписва бленда 2,2.При изключване и включване на тялото започва да си работи нормално...не знам точно какво му е,а и не ми се занимава със сервизи.
Цена....ако някой прояви интерес да пише и ще измислим нещо.
Обектива е с задна оригинална капачка и Скай филтър JESSOP вместо предна.
4.Олимпус МЮ-2 Зум 80. Апаратчето работи безупречно,няма драскотини по-оптиката.По тялото има леки следи от ползване,върви с копие на оригиналното калъвче ръчно изработено от женичка :) .
Цена 45 лева.
Снимки на техниката има в профила ми.Всичко се намира и може да се тества в Пловдив,за страната пращам с Еконт за сметка на купувача.
При интерес пишете Л.С.
|
|