Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За колекционери
Автор: Христо-73   
Дата:   10-08-10 08:53

Продавам,фото апарати-Зенит ЕТ,Практика EL2.Фото светкавица Tumax 300tcz.фото обективи-Гелиос 2/58,Хелиос 2/58,Мир 2,8/37мм,Руска кино камера 16мм,Всичко е работещо и са в отлично състояние,

Отговори на това съобщение
 Re: За колекционери
Автор: vlady_1978   
Дата:   11-08-10 20:58

ЛС.[smilie24]

Автор: shmirgela   
Дата:   11-08-10 23:32

Обективът, който получих е много далеч от "отличен".
Като за цената си е ок, но не очаквайте нищо отлично.

Дата:   12-08-10 07:24

Shmirgela.Колега написах че са за колекционери,и са работещи,мисля че за 20лв,не очакваше да е чисто нов,поздрави,

Автор: shmirgela   
Дата:   12-08-10 08:02

Колега,
Прочети отново обявата си и прочети какво съм написал. Не знаех, че "за колекционери" означава разтропан и разнебитен. Състоянието не съм очаквал да е ново, но също така не се връзва и с отличен по никакъв начин.
В края на краищата аз съм си виновен, че купих нещо дори без да съм видял снимка.

Автор: asenr   
Дата:   12-08-10 11:37

Христо-73 написа:

> Всичко е работещо и са в отлично състояние

[smilie23]

Дата:   12-08-10 11:40

Христо, правиш ли разлика между колекционери и вехтошари?

Дата:   12-08-10 14:12

asenr.Виж какво което си работи и е старо е за колекция,а което не работи е за боклука,така че, а аз съм написал че работят и са за колекция ,което ще рече,че не са в първа младост,и никой никого не кара на сила да купува,поздрави,[smilie24]

Автор: jekopj   
Дата:   12-08-10 14:42

Христо-73,не е така...
Когато се напише,че всичко е работещо и в отлично състояние не се разбира,че външния вид може да не е добър.Като колекционер се стремя апаратите ми не само да работят,но и да имат /поне/ мн.добър външен вид именно защото са за колекция,а не са работни апарати.Когато даден апарт е голяма рядкост,тогава е допустимо да е с какъвто да е вид,но с твоята техника не е така.Изискването за текст и снимки към предлаганите неща са продиктувани от такива недоразумения като в твоя случай.[smilie25]

Дата:   12-08-10 15:14

За колекция може и да не работи, но трябва да изглежда колкото може по-добре. Принципно твоята задачка е да опишеш максимално точно какво продаваш и в какво състояние, а кой за какво ще го купи, си е негова работа. Но в случая не си се справил както се вижда. Подходил си търговски и само си похвалил стоката.

Дата:   13-08-10 06:52

Колеги,за първи път вадя,нешо за продаване, вече ще имам едно наум,когато продавам,мерси за критики те,поздрави,[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР