Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Приключена
Автор: toni1112   
Дата:   03-07-10 00:30

MC Flektogon 4/50 Carl Zeiss Jena-145lv.
 Re: MC Flektogon 4/50
Автор: GenaDP   
Дата:   03-07-10 00:40

Ако е като нов - вземам го.
Автор: d_ave   
Дата:   03-07-10 01:16

Ако гената се откаже съм аз:)
Дата:   07-07-10 20:16

продаден
Дата:   10-07-10 01:14

Цървул излезе тоя. Два дена се уговаряхме как ще го закара на едно аверче в Сф. и ще си вземе от него парите, и накрая нищо. Пуснах му едно ЛС да видя какво става с обектива - отговорът беше "имах и други оферти и го няма вече..."
Автор: fotolaik   
Дата:   10-07-10 08:16

Ами така ще става все по-често, защото няма съответна реякция когато някой помяр получи на лични оферта с 10 лв. повече от друг добре известен помяр...
Автор: zed   
Дата:   10-07-10 11:51

Не'ам думи![smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: dragon18   
Дата:   10-07-10 16:29

Tова е поне 2ри сигнал за НЕКОРЕКТНОСТТА на продавача [smilie23] [smilie23] [smilie23]
 Re: Темата за триене, благодаря.
Автор: altera   
Дата:   10-07-10 18:37

da [smilie23] temata za triene blagodaria napisal
Дата:   10-07-10 18:41

Хех, че и обяснение ми написал:

Факт е, че се уговаряхме за обектива, но защо смяташ, че си единственият, който иска да го има, имаше и други желаещи и с тях бях в преговори, обективът е мой все пак и аз решавам на кой да го дам, ако бях го дал на теб щях да съм коректен по твоята логика, а другите да ме обяват за некоректен. Некоректен щях да бъда, ако ти беше единствен, аз съм ти го обещал и не съм изпълнил обещанието си!

Естествено, докато се уговарях с него бъкел не обели, че "е в преговори". В понеделник и на аверчето звънял, разбрали се кога ще мине да го занесе - и дотам... [smilie18]
Автор: altera   
Дата:   10-07-10 19:05

prochetete vnimatelno https://photo-forum.net/forum/read.php?f=46&i=110050&t=110050&phorum_uriauth= [smilie23]
Дата:   10-07-10 19:12

Абе крайно време е недвусмислено да се напише в правилата, че когато не е обявено изрично за скрита (разбирай неморална) продажба чрез лични съобщения, купувач единствено може да бъде първият обявил в темата, че купува!
Аман от дребни кокшкари!
[beer]
 Re:
Автор: sidthesloth   
Дата:   10-07-10 21:05

Много глупости и невъздържани мнения се изписаха тук (правописът не е за коментар дори, отчайващо е за български форум!)... Моля само да обърнете внимание на факта, че в заглавието на темата или в текста на обявата НИКОГА не е имало думите "аукцион", "краен срок", "условия за продажба".

Много е лесно да се хвърлят камъни - не сте първи, няма и да сте последните. Аман!

Ако с такова настървение се пишеше и под оплакванията за повредена техника (което продавачът умишлено е скрил!)...

Публикацията е редактирана (01-12-10 17:48)
Дата:   10-07-10 21:17

Адвокате, на мен тоя номер със задкулисна продажба ми го правят вече 2-3 пъти единствено тук (а членувам активно в доста популярни форуми) и ако ти се случи и на теб, друга пледоария ще запееш!
Аре, наздраве, защото не ми се пише повече - мача ще започне!
[beer]
Дата:   10-07-10 22:16

Моля само да обърнете внимание на факта, че в заглавието на темата или в текста на обявата НИКОГА не е имало думите "аукцион", "краен срок", "условия за продажба".

Условията за продажба не са ли ясни? 145лв. иска за обектива, и аз му ги давам. Обаждам му се, казвам му "ще взема обектива, занеси го еди-къде-си", и той отговаря "добре, ще го занеса". Оттам нататък как според теб как трябва да се развият нещата?
 Re:
Автор: sidthesloth   
Дата:   10-07-10 22:27

Както са се и развили (вероятно?)- някой друг го е купил, без да го кара да го "носи еди-къде-си"...

Впрочем, не искам да оправдавам или коментирам покупко-продажбата, независимо дали е извършена или се е провалила. Тонът и определенията са неуместни, според скромното ми мнение, особено за ФОТО ФОРУМ.
Простотия и агресия има достатъчно, нека поне тук да се лишим от нея! Аз мога, а ти?

Публикацията е редактирана (01-12-10 17:49)
Дата:   11-07-10 02:50

Като не е искал да го носи - да е казал "не става", и толкоз. Явно и ти си от същата порода, щом го защитаваш с такъв ентусиазъм...
Автор: FANTAZIA   
Дата:   11-07-10 07:28

Простотия и агресия има достатъчно, нека поне тук да се лишим от нея! Аз мога, а ти?
Дата:   11-07-10 09:02

Аре де, че кое действие е носител на по-голяма "простотия и агресия": да се публикуват няколко мнения за да предпазят в бъдеще други колеги или да се провали уговорена по правилата сделка заради непочтено договорени десетина лева горница?!
Ами ако продавачът е имал ликвидни проблеми в този момент и е взел пари назаем при висока лихва или, не дай Боже, си е продал друга любима играчка на тънка лайсна за да осигури парите за нова покупка...
И защо ли винаги при такива случаи продавачът много настоява темата бързо да бъде изтрита?
[beer]
Автор: digitalgab   
Дата:   11-07-10 09:10

Каква непочтеност, стоката си е негова, ще го даде на когото иска и на кого му е най изгодно. Някой се забил първи да го иска но е от Бургас, а на продавача в София му идват на прага, разбираемо е.
Дата:   11-07-10 09:14

До селският глашатай Гена:Г.,това че изкарваш на показ ЛС показва каква дребна, селска интригантска душица си, срамиш Варна, макар че по-вероятно е да си от селата наоколо.
Дата:   11-07-10 13:51

Автор: toni1112

До селският глашатай Гена:Г.,това че изкарваш на показ ЛС показва каква дребна, селска интригантска душица си, срамиш Варна, макар че по-вероятно е да си от селата наоколо.

Бреййй, че и нагло, цървулчето... [smilie18]

Ама даже не ти дойде на акъла, че е редно поне да звъннеш, или едно ЛС да напишеш - така и така, решил си да го дадеш на друг въпреки уговорката, щото еди-кво-си... Да беше се обадил - нямаше да го правя на въпрос. Но щом толкова си държиш на думата, добре ще е и другите в базара да научат що за стока си.

Публикацията е редактирана (11-07-10 15:11)
Дата:   11-07-10 21:32

Гледам - сбрала се е цяла дружинка, според чиито членове поведението на продавача си е съвсем в реда на нещата. Май не е зле да имате едно наум, ако решите да въртите някаква търговия с въпросните особи. Бизнес етиката им е повече от ясна... [smilie19]
Автор: deniac   
Дата:   11-07-10 21:51

Гената може да е по-арогантен, но е напълно прав.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.