Автор: 12356joro
Дата: 19-07-10 19:28
asenr - В този случай май грешиш. Вени е показъл вещ за художествена фотография.Това си е чист натюрморт.В него ясно се виждат всички тонове и полутонове, до като в твоята любителска има само едни изчистени и контрастни, и напудрени снимки на някакви апаратчета. В тази снимка ясно се виждат черният кожен корпус, който малко е поолющен, но за тези години, какво би могло да се запази повече. Виж колко хубаво се открояват и месиговите обективи, виждат се ясно и блендите в тях.Много добре са запазени и пантичките, и никелираните лостчета. В централната част също добре се открояват и надписите, от които много добре се чете и фирмата на Кодак. Аз не виждам какъв е проблема, та толкова се заяждате с човека.Този апарат е по стар и от мен , а и от много други по стари,от мен. Този апарат го е пуснал ей така, просто да го продаде на хора ценители на антики,той е правил вълшебни снимки през ония години , някъде 30 - 40 - те. Апаратчето е супер и аз бих го купил, защото събирам апарати от ония времена, но ме смущава единствено цената? Няма я , а това е скъпа вещ и незнам дали ще мога да се втъркам в нея, с моята скромна заплата. Сигурен съм, че на есен, ако не го продаде до тогава, той ще участва с него на поредната изложба, която ще правим съвместно с общината.Не се заяждайте, ами си дайте офертите, апаратчето си го бива за витринката.
|
|