Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 FZ 20 ili G6
Автор: Samara   
Дата:   04-01-05 15:06

кое е по-добре, вече са на почти еднаква цена ......., ама някой дето е пипал и двете да каже, данните им ги знам .....12х оптика зоом много ме влече [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: FZ 20 ili G6
Автор: kirilius   
Дата:   04-01-05 15:11

Вярно, че като цена си приличат, ама те са от различен клас. Как да се сравнят?
Зависи ти какво искаш.

Публикацията е редактирана (05-01-05 10:30)

Дата:   04-01-05 15:36

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=panasonic_dmcfz20%2Ccanon_g6&show=all

Дата:   04-01-05 15:43

по снимките които гледам в нета, определено канона е по-добре като качество, но големия зум на панасоника, ме влече.....и двете матрици са малки за мегапикселите си, така че и каласа им не е много различен ....

Дата:   04-01-05 15:44

по снимките които гледам в нета, определено канона е по-добре като качество, но големия зум на панасоника ме влече силно.....и двете матрици са малки за мегапикселите си, така че и класа им не е много различен ....

Автор: boni   
Дата:   04-01-05 15:55

Ко ти трябва по-дълъг зум и стабилизиран,както и по-бърз фокус и по-бързо снимане - ясно е че Панасоника.Ако ти трябва по-чиста картина с по-ниско ниво на шум и RAW ,както и въртящ дисплей - Канона
Различни са.

Автор: komrad   
Дата:   04-01-05 21:04

az bih vzel canona, zashtoto dava po kachestvena kartinka s po malko shum - i ima RAW! e, ako ti triabva specifichno aparat s mnogo dulgo vario, primerno ako imash namerenie da snimash predimno jivotni i sport, shte vzemesh panasonic-a, koito e super za parite si btw.

Дата:   05-01-05 10:29

хм, ами май не смятам да разпечатвам, така че много високо качество......а от друга страна винаги е добре да хвърлиш малко по-далеч .......май ще е FZ20[smilie3] благодаря на всички за отзивите !

първа  назад  1     всички  напред  последна