Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 joy04!!!
Автор: SentineL   
Дата:   01-01-05 15:17

Помните ли този ник? Напоследък попадам на доста анонимни коментари подписани от негово име. Изненадан съм от факта, че след като беше банната, тя продължава да влиза и да участва във форума. Продължава да се интересува от него. Не зная с какви конкретни прегрешения си спечели изгонването, но едно е ясно - тя е привързана към това място, може би повече от някои други. Повече от мен със сигурност, защото явно не й е достатъчно само да разглежда. Та си мисля - толкова ли е нежелана наистина? Бих попитал админите, защо изгонихте човек, който държи на това което правите? Който явно уважава труда ви?
Попаднах на подобна тема, във връзка с новата година и новото начало. Питам ви, форумци - кой е За и кой Против, това тя да се върне???
 Re: joy04!!!
Автор: special_k   
Дата:   01-01-05 15:28

[smilie5] [smilie24] back !
Автор: kotzev   
Дата:   01-01-05 15:46

Спокойно, покрай празниците винаги има Админска амнистия. [beer] [smilie21] [beer] [smilie21]
Автор: nsirakov   
Дата:   01-01-05 16:03

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   01-01-05 16:27

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Аз не разбрах какво е прегрешила...точно тя!
back !

Автор: Rebellious   
Дата:   01-01-05 17:16

[smilie24]
back!
Нека сме джентълмени,сега е време да загърбиме грешките и да прощаваме!Да се правят грешки е човешко,но да се прощава е божествено![beer]
Автор: Kuncho   
Дата:   01-01-05 17:21

Моя съвет е да си регне joy05, все пак 2005-а сме вече [smilie7]
Автор: sp   
Дата:   01-01-05 17:27

ми кво правише... пускаше теми и коментари с които, незнам нарочно или не, дразнеше повечето форумци... коментарите й бяха не на място и меко казано тъпи по някой път... мен лично ме дразнеше... но това не мисля че е причина някой да бъде баннат... въпрос на лично мнение си е...
мен ме дразни, но не ми пречи... отношение по въпроса дали да е пускат обратно няма да взимам... с или без нея на мен ми е все едно... вероятно админите са видели нещо с което пречи на останалите...
спомням си бони беше писал, че още с появяването си почнала да се дразни, незнам си кво...
Автор: ognyan   
Дата:   01-01-05 17:38

Koito durji na foruma miastoto mu e tuk![smilie24] [beer]
Автор: PolarBear   
Дата:   01-01-05 17:38

Back. [smilie24]
Автор: Lumix   
Дата:   01-01-05 17:43

...и аз незнам защо я изгониха....!!!

Автор: stoevmobile   
Дата:   01-01-05 18:24

Back [smilie24]
Автор: SaS   
Дата:   01-01-05 18:29

XiZoR,
Кажи ти какво мислиш за joy04?
Автор: StGaby   
Дата:   01-01-05 18:35

Не че съм много редовен посетител, но определено съм запомнил joy като човек с (различно) мнение. Не знаех че е гонена.
[smilie24] back

Автор: gorba4ov   
Дата:   01-01-05 18:37

back[smilie24]
Автор: XiZoR   
Дата:   01-01-05 18:42

Какво трябва да мисля за Джой04???
Автор: jumbo   
Дата:   01-01-05 18:50

[smilie7] джойНТ

има и друго значение
Автор: papi   
Дата:   01-01-05 19:04

ами сигурно защото е с много остър език,админите не позволяват някой да изрази мнение,след като явно не им е приятно такъв тон в форума,нямам представа защо я изхвърлиха но поне би било редно да обявят причината за това...
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   01-01-05 19:20

хъм, надали е заради това! Аз къде-къде по-остри тонове съм чел тука.
Има хора, които не си знаят мярката от цинизми и пошлости - не съм видял някои да ги...порицае за това /поне докато не го заправят като масовка - срещу всеки и всичко/.
Джои коментираше снимки - понякога се съгласявах с нея, понякога не /без да го казвам/. За мен е явно, че не е фотограф..но пък е голям фен на снимките във форума. Разглежда, намира каквото търси или не, коментира./повече от мен, които качва снимки/. Това е много добре.
Джои е коментирала мои снимки /по начин, дето не съм искал това да е посланието или подобно, дразнело ме е - за момента, но има право да вижда и мисли по своя си начин/....но защо да и се сърдя за това. Тя не ме е наричала никога с особени имена, например , или подобно. Напротив - радвам се, че има кои да гледа, и да коментираме - спориме, културно.
Казвам това, дето съм виждал...не знам, може някъде може другояче да е било /но не ми се вярва, да е употребила цинизми../

Автор: pehata   
Дата:   01-01-05 19:26

Не съм запознат с историята на изгонването и, но мога да кажа, че от нея съм видял само добро.[smilie24]
Автор: boni   
Дата:   01-01-05 19:28

Аз баннах лично Джой и то не заради писанията и във форума а заради систематичното писане на глупости под снимките на хората и на някои други неща,като ровене в личния живот на хората,тормоз по мейл и кю и други подобни не твърде нормални работи.
Въобще и не мисля да я връщам .
Много от вас не са наясно с много неща,не мисля да ги обяснявам тука ,приемете го като факт и решение на админите.

Публикацията е редактирана (01-01-05 19:38)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена