Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Били ли сте някога...
Автор: arien   
Дата:   01-03-04 17:08

в София в неделя сутрин, имам пред вид малко в страни от главните улици, там където все още никой не е минавал този ден, светлината плахо се промъква между къщите, всичко е толкова тихо, че можеш да си представиш, че си първият човек, който минава от там - чувството е доста странно- едновременно е малко призрачно, дори в нощна София се усеща повече живот от колкото тогава и в същото време можеш да почувставаш духа на сградите- няма ги хората да ти пречат да го усетиш. Който не е пробвал, нека непременно да го направи- вътрещното щастие, което те обзема после е много хубаво, а и също така не забравяйте после да се разходите и измежду хора :)

Отговори на това съобщение
 Re: Били ли сте някога...
Автор: AVEL   
Дата:   01-03-04 17:14

opitai da jiveesh v tozi svqt
pomaga

[smilie7]

Автор: Brummaker   
Дата:   01-03-04 17:15

..за какво помага/хе хе хе/
или по-точно: срещу какво [smilie3]

Автор: J0R0   
Дата:   01-03-04 17:20

Arien, ти си поетеса :-)
Кефиш ме.

Опитай се да пресъздадеш и на снимка това настроение...

Автор: Frida   
Дата:   01-03-04 17:23

ДА, познато ми е това чувство. [smile]

Автор: homesick   
Дата:   01-03-04 18:52

w sofia nedelq sutrin ima samo fotografi po ulicite :)

Автор: junior   
Дата:   02-03-04 00:07

аз се чувствам така и през други дни, но важното е да е рано сутрин.... много обичам да се разхождам лятото след запой (или друг вид безсънна нощ) по малките улички или да се прибера пеш от другия край на града....[smilie24]

Автор: arien   
Дата:   02-03-04 13:29

Avel- аз така и така съм изгубила отдавна границата между световете, така че в момента се опитвам да се възползвам от най- хубавото и от двата[smile]. Иначе още до като се разхождах ми хрумнаха доста идеи за снимки и следващата неделя на път за немски в Студентски град смятам да се пробвам. Общо взето мисля, че чувства и усещания се изразяват по- лесно с фотоапарат в ръка, но при неговата липса се работи с подръчни средства каквито са думите.[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна