Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 mneniq za HP R507
Автор: madjai   
Дата:   17-12-04 15:36

Zdraveite,
imam namerenie da si podarq edin R507 za koleda.
Kakvo mislite za aparata ( hubavite i lo6ite mu strani)
ako nqkoi e rabotil s takyv 6te se radvam da pro4eta otzivite mu!
ne6to koeto ne namerih pri harakteristikite - s kakva rezoluciq sa mu video klipovete?
ami tova e!

Отговори на това съобщение
 Re: mneniq za HP R507
Автор: pne4ev   
Дата:   17-12-04 15:40

Камера ли ще си купуваш или фотоапарат? Пък и HP, с разлика 50-60лв. ще си купиш, нещо което е по-добро със сигурност.Не постъпвай така със себе си с това HP

Публикацията е редактирана (17-12-04 15:41)

Автор: madjai   
Дата:   17-12-04 15:47

kakvo po-dobro moga da si vzema za tezi pari?

Автор: kodbg   
Дата:   18-12-04 09:16

http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/hp_r607.html

Ревю на 607 /абсолютно същото като 507 като фотоапарат и цена/, написано от хора, разбиращи от фотография.

И личното ми мнение - имай предвид, че нищо не разбирам от фотография и съм абсолютен профан, за сметка на това, природно интелегентен и бързо учещ се :).

От една седмица имам при мен три сапунерки - Канон А75 /Canon оптика/, Панасоник ФХ 2 /Leica оптика/ и HP R607 /Pentax оптика/. Опитвам се да разбера кой ми допада най-много и кой да си купя.
Колкото и да е странно - ще си оставя HP-то. За некадърник като мен, HP's Adaptive lighting technology е невероятно предимство - по никакъв начин не мога да извадя с другите два апарата хубава снимка на пейзаж с рязка разлика в контраста. Предполагам, че фотографите тук могат да го направят с който и да е фотоапарат... еми хубаво ама това не ме грее. Аз не мога.. Аз искам хубави снимки за свободното време.
Канона... ами всички около мен говорят колко е хубав, според мен е най-зле - най-много шум в по-мрачни/тъмни сннимки, най-неудобен и неугледен /това има значение за мен/. ФХ5 - не мога да кажа, че прави по-лоши снимки от R607. Може би даже са по-добри. Оптичния стабилизатор е хубава екстра за хора с по-нестабилни ръце като мен, но... цената му е със 150лв нагоре. Ако беше колкото HP-то щях да взема него, но не е.

Тъй че, ако смяташ да не се задълбаваш много във фотографията - взимай HP-то. Не мисля, че който е поснимал с него и се е отърсил от предразсъдъците към марката HP ще каже лоша дума за него, естествено взимайки предвид и цената му от $210+ДДС.

Амии.. не претендирам, че не съм написал големи глупости - нека все пак и някой професионалист да потвърди.
Поздрави

КрИс
SetCom.bG

Публикацията е редактирана (18-12-04 09:17)

първа  назад  1     всички  напред  последна