Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ли(п)манова фотография
Автор: matasel   
Дата:   03-12-04 17:44

Вчера се опитах да повдигна тази тема в темата за холографията, но без успех. Та сега я пускам като нова!
Въпросът беше:
Нiakoi pravil li e lichno Lipmanova fotorrafiia (vaprosniia chicho e gushnal Nobelova nagrada v nachaloto na XX vek za tova chudo, koeto si e dvumerna fotografiia, no se tvardi, che postignatoto predavane na cvetovete ne e nadminati i do dnes). I oshte neshto - znae li niakoi cenata na debelosloini panhromatichni emulsii s niakolko hiliadi linii na mm i debelina pone 3-5 mikrona.[beer] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Ли(п)манова фотография
Автор: maiakm   
Дата:   03-12-04 17:54

Ako ti kaga,4e 4etoh po tazi tema i naistina mi stana mnogo interesno,oba4e ni6to ne znam,ako dade6 malko pove4e informacia ili mi kage6 ot kude da pro4eta,6te ti buda izkly4itelno blagodarna!

Дата:   03-12-04 18:02

Chel sam navremeto po knijgkite, no v momenta niamam nishto pod raka. Inache e interesno i ne e slojgno, ako imash saotvetnata plaka i proiavitel za neia. Kodak bi triabvalo da imat takiva fotomateriali, no koi znae kakvi sa cenite.

Автор: thor   
Дата:   03-12-04 18:05

volokin [smilie24]
ще да знае ,поне така си мисля ,абе .ще се чуе/прочете ,нека само да влезне във форума .....[smilie6]

Дата:   03-12-04 18:08

E, shte pochakame, che otdavna sam merakliia da opitam i vijg, che niakoi den go napravia - chvetna snimka sas spektralno istinski cvetove ne se vijgda vseki den.[smilie24] [beer]

Автор: cristo   
Дата:   03-12-04 18:55

лелееее
е вие сте верно фенове - аз тая дума не мога да я прочета даже - Липманова [smile]
всъщност в оригинално написано се чете още по трудно - Нiakoi pravil li e lichno Lipmanova fotorrafiia [smilie5]

Автор: mikele   
Дата:   03-12-04 22:22

Е ПОСТАРХ СЕ ДА ПОТЪРСЯ НЕЩО ПО ВЪПРОСА И ЕТО АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПРОЧЕТЕ>
http://n-t.org/nl/fz/lippmann.htm

първа  назад  1     всички  напред  последна