Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Daite si mnenieto!
Автор: mihail_stefanov   
Дата:   20-11-04 23:35

Zdraveite, priqteli,
imam nujda ot mnenieto vi, za6toto 6te si kupuvam aparat (digitalen), i taka kato gledam ot kum parichki se kolebaq mejdu nqkolko:

Cannon EOS 300d - na staro,
Cannon PowerShot Pro 1 - na staro,
Nikon CoolPix 5400 - nov (toq pochti go izkliuchih)
Olympus C-8080 zoom - na staro

Kajete mi, molq, kum koi da se nasocha (az mai se nasochvam kum EOS-a,ama da pitam i po-ve6ti ot men:)

Mersi:)

p.s. A da, molq vi samo da ne prevru6tate otogvora na tozi mi nevinen vupros v prichina za sporove...:)Mersi pak:)

Публикацията е редактирана (20-11-04 23:37)

Отговори на това съобщение
 Re: Daite si mnenieto!
Автор: thor   
Дата:   20-11-04 23:36

на колко кадъра е 300D и за колко пара ??[smilie6]

Дата:   20-11-04 23:39

Mi parata e 1800 ama s 1 gb flash karta, az 6te go dogovarqm za bez kartata...
Utre 6te se chuq s choveka za konkretni ne6ta, az po-skoro kato specifikazii pitam za aparatite - gotov sum da dam okolo 1500... A da, moje da vzema i Sony DSC F717, pak na staro...

Автор: PolarBear   
Дата:   20-11-04 23:52

Зависи какво искаш ти от апарата. Всички изброени са сериозни машини от гледна тоюка на добър любител. И понеже са втора ръка - от значение е състоянието и цената.

Аз съм по принцип за 300Д. И друг път съм писал - при сериозен интерес (или гъдел :)) човек неизбежно стига до ДСЛР. По-рано или по-късно. И междинните етапи се отразяват негативно на бюджета...300Д е най-скромния, но и най-евтин ДСЛР, с него се трупа с времето оптика, която ще върши работа и по-късно. Трупа се и опит :)

Тук има страшно добри фотографи, които снимат с компактни апарати. Но си мисля, че и те след време няма да устоят на изкушението...

Ако все пак не си сигурен, или преговорите със собственика са неуспешни :), помисли за 717 - вече трябва да е много по-евтин, а е изклююително добър, не ми е излизал от ръцете година и половина...

Автор: Kuncho   
Дата:   21-11-04 00:01

Az prodavam 300D standartna komplektaciq, garancionen, s 512 mb cf, s dopulnitelen obektiv kum nego 75-300 - za 1200 usd :)
Kojto ima interes da si dade icq, az shte go namerq:)

Автор: komrad   
Дата:   21-11-04 00:20

az ne bih si kupil cifrov aparat na staro...

Ne si kupuvai digitalka na staro
Автор: Travis   
Дата:   21-11-04 02:29

Napalno sam saglasen s komrada - ne davai tolkova pari za kutia platsmasa bez garancia. Po-dobre da dadaesh 200-300 leva poveche, otkolkoto da se nabutash s 1500.

Tia digitalki sa mnogo kaprizni elektroniki, lesno se povrejdat ot samo sebe si, i ako niamash garancia ti rejat glavata.

Ta pomsili si pak.

Автор: thor   
Дата:   21-11-04 05:28

от сега до коледа ,може и да има големи изненади - като коледни намаления и промоции и почти съм сигурен че цените ще продължат да падат надолу ..иначе аз съм за DSLR .поучи се от тези които не дочакаха края на фотокина и си накупиха модели фотоапарати остарели в някои случаи и с по една година на цената на новите .. сега тези дни е време на/за размисъл и ако пазариш може би най добре от USA ...долара е в много неизгодна позиция ,което още повече намалява крайната цена ...[smilie6]

Автор: papi   
Дата:   21-11-04 05:35

Аз лично никога не бих се доверил на ДСЛР втора ръка...

Автор: asklep   
Дата:   21-11-04 06:28

А защо Papi,какви ти са съображенията ?

Автор: stoevmobile   
Дата:   21-11-04 07:47

че втората ръка фотощрак или лека кола си е втора ръка -две мнения няма, всеки обича да му мирише на ново.
ама май понякога мерцедес на старо е по-добре от новата ладичка, нали?
и всеки си преценява според джоба и мераците, накрая [smile]

Дата:   21-11-04 09:58

Blagodarq vi na vsichki:)

първа  назад  1     всички  напред  последна