Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 "Аз на тебе, ти на мене"
Автор: Божидар   
Дата:   18-11-04 16:56

Поспрете се малко!
Погледнете и встрани!
Например снимките на Desita.
За първи път ме "грабва" не само една снимка, а цяла страница...особено втората.
А рейтинга на снимките е-4-0-0-0-0-0-0-0-2-0-0-2-0....?!
Това ли е начина на живот във фото-форум!?
 Re: "Аз на тебе, ти на мене"
Автор: J0R0   
Дата:   18-11-04 17:02

Ми то от тия снимки няма нито една пусната в албума, как да ги видят хората и да ги оценят или коментират?
Автор: dch37   
Дата:   18-11-04 17:05

triabwa da se priznae.. naistina sa hubawi :)
Автор: boni   
Дата:   18-11-04 17:08

Да ,има много хубави снимки.
Но момичето не желае да ни ги покаже вероятно.
А Божидар вместо да се репчи и да ни моли да се спрем малко и да ни задава риторични въпроси за живота във форума ,щеше да е по-добре да беше попитал учтиво дали и някой друг ги е забелязал тези хубави снимки и дали и на някой друг му е направило впечатление ,че за тах не се гласува и дали някой има идея защо ли е така....
Просто не са пускани в албума.
Дата:   18-11-04 17:10

Божидаре ,преди да си сигурен ,че си прав за всяко нещо и преди да ни обвиниш за пореден път в нещо...се поспри малко.Погледни в страни и после в себе си.
Автор: SanniE   
Дата:   18-11-04 17:17

mdaaaa i az gi haresah osobeno edna s edni feneri
Дата:   18-11-04 17:18

boni kaji mi kak e vuzmijno na snimki v albuma da pi6e 4 a te da sa 3???????
Дата:   18-11-04 17:21

Ако има пусната в конкурса "Моя свят" не се вижда ,защото е скрита заради анонимността.
Друг вариант - ако ти пише "Последна седмица в албума ,снимки 4 " а ти си свалила една и си я заменила с друга,системата си ги брои ,че са били 4 ,защото реално наистина в този период са били 4.
Дата:   18-11-04 17:33

vtoroto 6te da e:))))))mersi ti
Автор: joy04   
Дата:   18-11-04 18:07

Благодаря, че най-после видях нещо истинско тук[smilie24]
 Re:
Автор: photoforce   
Дата:   18-11-04 18:42

Е, мене пък тая реклама ме изнервя, ама сега ще ме наскочите всички, знаем си се отпреди, нали!

"Хора, поспрете се малко.
Погледнете и встрани.
"НАПРИМЕР", снимките на Десита"

Е, какво е това ?
Ми, хора, поспрете се, ( уж по принцип говоря ), бе я вижте сега МОЙТЕ снимки, толкова са хубави, НАПРИМЕР.

Нещо куца... ама айде, със здраве!
Снимките са и хубави наистина!
Нека само да си казваме нещата направо - кажи "хора, вижте тия снимки", а какво е това "спрете се", не знам к'во си, "например"... въх.

Публикацията е редактирана (18-11-04 18:43)
Автор: RossN   
Дата:   18-11-04 18:57

Що пак се дърляте, вместо да гласувате, видях линка от Моби, отидох там, харесах си някои (не можах да прегледам всичките), гласувах и готово. Божидаре, вместо да мрънка6, гласувай!!!!![beer] [shtrak]
Дата:   18-11-04 18:59

RossN, [smilie24]
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   18-11-04 19:03

Откриването на тази тема вероятно е случайност, породена от случайни обстоятелства - виж последните ми постинги ТУКА.
Деси е професионален фоторепортер от камара години, и всеки ден публикува в най-четения вестник. Не е обрулила крушите, нито марулите...както видях, дори не са и гледани снимките /вероятно не е знаела как да ги праща в албума/.
pfotoforce - добре е, ти да се поспреш малко. Днес гледам една яка боза с точки...повече от всички страници на Деси, и странно-тъпи коментари отдолу - на 1-ва стр. в рейтинга...и отдолу под нея твоето име. Чета теми тук и в базар....и някои тъпи чета също с него!?
Добре е, ти да се поспреш...защото в един оркестър..твоя например, нали знаеш ако вляза аз, и започна да дърпам солото к`во става - като тука ще стане, манджа с прас...и по-тъпите виреят!
Повечко мисли, по-малко анализирай на глас, за да не се объркваш така лесно.

Re:
Дата:   18-11-04 19:17

Дик,

К'во става бе ?
Вие ще престанете ли с тоя просташки тон бе? Аз някога говорил ли съм така БЕ ? К'во ме заплашваш и ми се надуваш БЕ!!!!!!! Казал ли съм нещо някога за някого кажи ми! Искам ли да се караме постоянно! Казах, че рекламата ме ядоса а не Деислава! Дори го написах, за да не стане точно, което стана! И не ме обиждай като фотограф - толкова мога, това правя, това са писали хората, и, ако мислиш, че някой ми е гласувал, защото ме познава, дълбо-о-о-око се лъжеш, ако, разбирасе, това искаше да кажеш, или просто намекна ( тук намекна не е точната дума, защото го КАЗА ), че снимката ми е скапана. Това тебе какво те засяга ? Нещо да съм ти казал ? Или на Деси ? Айде първо чети и после ме обиждай, ок? [smilie23]

Публикацията е редактирана (18-11-04 19:19)
Автор: vadin   
Дата:   18-11-04 19:26

Photoforce, аз никъде не виждам Mobby_Dick да ти държи просташки тон и да те обижда. Нито пък да ти говори на "БЕ".
Дата:   18-11-04 19:31

"Днес гледам една яка боза"

Това е достатъчно. Да, не "бе" не ми е говорил, но той започна, както винаги. Било ли е някъде да си каже човек мнението и да не се започне веднага. Просташкият тон е мой, но не се извинявам, защото ми писна. Пиша си най-мирно и веднага накой се насира отдолу да ми разправя да се спра. К'во да се спра ?
Автор: murnau   
Дата:   18-11-04 19:36

photoforce, da ne davam primeri ;)

boni, mislia, che si zaslujava preduprejdenie tozi user ;)

ps.prav si za reklamata na Desita , ma niama nishto de, tolkoz po-zle

pss. Ne vijdam zashto triabva da buda ocharovan ot snimkite na Desita, spored men sa posredstveni (ne govoria za Desita ;)
Автор: vadin   
Дата:   18-11-04 19:39

Е, по спокойно де. Няма смисъл човек да се ядосва за всяко нещо.
Дата:   18-11-04 20:17

photoforce, няма реклама.
Не познавам автора.
Но не можах да се въздържа да не пусна тема за толкова изчистени, със свежо излъчване, естетически направени снимки ...
Идеята ми е да има повече коментари за такива снимки та и ние да научим нещо...
Така може да понамалят "приятелските" гласувания, или поне да не се забелязват толкова.
Нима не забелязваш красотата, майсторството при тези снимки?

Бони мога да попитам и учтиво, но виждам, че това не е езика, на който се говори тук...
Автор: stranger   
Дата:   18-11-04 20:33

Божидаре, ти ми се виждаш доста ерудиран и изтънчен изкуствовед [smilie5]

Даваш ли уроци [smilie8]
Автор: gorba4ov   
Дата:   18-11-04 20:37

Хайде сега, какъв е тонът тук..???? Тук аз виждам само интелигентни хора със силно изразено собствено мнение и забавляващи се с различни форми на исказ.....Да попиташ учтиво ще е проява на ум и добро възпитание.... Да принуждаваш хората да гледат тези или онези снимки, защото на теб ти харесват - това ли е начина....??
Дата:   18-11-04 21:10

stranger, така "виждаш" защото гледаш през вагоните с читанки, които си прочела...има и други начини...да не се чудиш що си и тук така и там така, пък все нещо ти липсва...

"Да принуждаваш хората да гледат тези или онези снимки, защото на теб ти харесват"
gorba4ov би ли споделил, кой те принуждава?
Автор: yanee   
Дата:   18-11-04 21:20

Както винаги малко неадекватно да запитам..., ако позволите [smilie8]

Преди време циганките и "простакесите" в БГ си говореха на "МА"... напоследък 4есто заси4ам хората в този форум (пък може би и в други) да се репликират с натъртено БЕ [smilie10]

А, "БЕ" [smilie19] т'ва някаква мода ли е или поредната форма на простотия [smilie18] [smilie23] [smilie18] ?

Най-сърде4но благодаря, на този който отдели време да ми отговори !!!

Автор: murnau   
Дата:   18-11-04 21:22

yanee, tva ot imitacia na cigankite
(primer: majka mi i edna priatelka si govoreha na "dusha" na buzik, ta sega kato se vidiat samo taka si govoriat)

;)
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена