Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Изложението в интер експо център?
Автор: Carlos   
Дата:   16-11-04 12:12

Има ли нещо интересно на това изложение? Който е ходил да сподели, че нямам време да стигна до там.

Отговори на това съобщение
 Re: Изложението в интер експо център?
Автор: Стефан   
Дата:   16-11-04 14:26

Предполагам питаш от фотографска гледна точка? Наистина както каза Jumbo с приствието на щандове на Canon, Fuji, Olympus, Sony и др. (За Nikon и Konica Minolta не съм сигурен имаше ли) се получи малко като малко Фото-видео изложение. Само че вече такива изложения са ми все по-малко интересни, както отбеляза веднъж pinko света се промени и като го интересува човек нещо може да намери цялата информация в Интернет (че дори и повече, като знам колко са компетентни някои от представителите на фирмите). Единствено ако искаш да пипнеш нещо и евентуално да се оставиш да ти го продадат [smile]

Автор: asahi   
Дата:   16-11-04 14:54

Имаше Коника-Минолта. Светльо беше там.
Далаверата за потребителя-пешеходец е, че може да отснеме нещо с изложената техника, да си отпечата друго на принтерчетата евентуално и да направи лесно сравнение между предложените екземпляри.

Автор: kadar   
Дата:   16-11-04 17:43

Stom Asahi kazva .... ! Taka i ne mojah da otida! Mai ne sam propusnal nisto...

Автор: jumbo   
Дата:   16-11-04 21:45

ми стефане като блееш естествено няма да видиш нищо
мина покрай мен като чели съм слаб като телеграфен стълб......
кано им е лесно пари за рекламно пилилеене бол и затова и голям ярко червен щанд
извинявай че не сме се цъфнали на 20 декара та да ни видиш[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна