Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Help
Автор: Georgio   
Дата:   10-11-04 07:10

Искам да си взема цифров апарат за около 2000 лева, ако е възможно със сменяем обектив. Имам ли някакъв избор за тези пари и евентуално къде мога да си купя? Благодаря предварително на всички, които ще се отнесат сериозно към въпроса ми. [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Help
Автор: thor   
Дата:   10-11-04 07:37

дигни малко летвата и си вземи един Canon EOS 20D ..или направо грабвай един Nikon D70 ...[smilie6]

Автор: thefly_   
Дата:   10-11-04 08:48

thor![smilie24]

Автор: georgio   
Дата:   10-11-04 09:12

niama problemi da otdelia oshte 900 leva za 20D, no znaete li dali ima obektiv vyv komlekta koito predlagat ot ETRONICS i ako ima kakyv e? I... D70 na negovoto nivo li e ili po-skoro e kompromis za tezi pari/.

Автор: thefly_   
Дата:   10-11-04 09:21

s D20 - ne sym snimal, imam D70. no ne bih go narekyl kompromis... osven spriamo kamerite za 4-5000 USD nagore :)

Дата:   10-11-04 09:28

ми аз мисля че всичко което не е в категорията професионални фотоапарати и про-обективи е някакъв компромис -про-техниката си има всичко ,е да речем почти всичко от което би имал нужда един фотограф ,а най важното е ти от какво имаш нужда и какъв компромис си готов да направиш с качеството ,цифровите фотоапарати са според мен нещо като компютрите на година-година и половина излизат нови и с по добри характеристики ,докато най важното обективите ,ако се изберат подходящо са по дълготрайна инвестиция ,пък и качеството на картинката зависи най много от тях ,затова писано/неписано правило във фотографията като начало да не се избира фотоапарат ,а обективи според навика на фотографа какво има намерение да снима или кое най много би снимал и след това се търси фотоапарат ,аз лично бих най напред избрал най добрите обективи които мога да си позволя и след това бих направил компромис с фотоапарата ,но това си е моето мнение ..предполагам колкото повече мнения толкова повече просветление по въпроса..
първо обясни каква фотография искаш да правиш ,макро,портрет,спорт,архитектура и т.н. и след това каква сума пари можеш да отделиш за това и надявам се всеки би ти дал мнението си ,според опита си ..[smilie6]

Автор: jumbo   
Дата:   10-11-04 09:29

аре д70 вече е 2450 лв с обектив и ДДС

Автор: digitalstore   
Дата:   10-11-04 10:48

V ponedelnik 6te imame v nali4nost 1br Nikon D70(bez obektiv)na promocionalna cena-1750lv(kraina cena)
Canon 20D go prodavame s Canon EF-S 18-55mm Lens,a sa6to i bez obektiva.

Автор: georgio   
Дата:   10-11-04 15:39

Blagodaria na digitalstore i na thor, aparatyt shte mi triabva za arhitektura, makro i nai-razli4ni lubitelski snimki.
Dotuk kakvoto 4etoh iz internet, veznite natezavat kym canon-a. Nikoi ako ima nabludenia vyrhu dvata aparata shte se radvam mnogo da gi pro4eta za da resha okon4atelno.

Автор: boni   
Дата:   10-11-04 15:51

аз имам много наблюдения и ако искаш да ги видиш използвай търсачката на този форум и напиши 20d vs d70 след което чети темите и гледай сравнителните снимки.

Дата:   11-11-04 00:27

ако държиш на качеството за архитектура или за макро ще ти трябват специфични обективи ,тези за архитектура шифт-обективите са доста скъпи ,но пък никакво изправяне на перспективите с Photoshop не може да измести по качество това на шифт обективите ,специфичните макро обективи също са по скъпи от същите нормални ,но по отношение на качество при макро снимки , могат да бъдат бити само от по добри макро обективи същевременно могат да се използуват и като нормални обективи - може би не за всякакъв род снимки ,но това си е според предпочитанието на фотографа или на модела ,ако имах финансовата свобода и за максимално качество аз бих си взел специфичните обективи за архитектура и макро както и един или два L- ZOOM ( това при условие че си си продал душата на Canon - L зумовете ) за останалото ,иначе като компромис като за начало ,тъй като за архитектура най често се използуват широкоъгълни обективи и естествено ако решиш да взимаш от марката Canon аз бих си взел един зум EF Canon 17-40mm f 4L който като компромис ще ти върши добра работа както при архитектурни снимки така и за останалото ,но за макро снимки не бих правил компромис бих си взел най добрия макро обектив който мога да си позволя и след това бих направил както писах по горе компромис с тялото .....[smilie6]

първа  назад  1     всички  напред  последна