Автор: Mobby_Dick
Дата: 12-02-04 14:04
Емо - пич си, и си ми симпатичен, и снимаш със сърце,но.."високи претенции от ниско ниво" казваш за Гео (сигурно е така, но това вашето вече прилича на взаимно дразнене) - да ти кажа, като приятел, надявам се - Емо, нивото на никои от тези де сме се събрали тук не е признато и световно високо !!! Да сложа и моито мнение - не би ми пукало и от "оценката и коментара" на която и да е СВЕТОВНА величина дори, ако тои е тенденциозен (и в личен план негативен...щото ако е добър - ще си затворя очите и ще му повярвам, хора сме:)))!! а големите светила са суетни, и доста от тях нелишени от долни човешки слабости - биха критикували доброто, и лансирали посредственото..конкуренция драги С две думи - аз ценя обективната и искренна критика, а не имената. Това, че сигурно Гео нещо си му "харесал",..познава те или не..има ти пръст или не.. и ти е коментирал нещата често и обстоино, правдиво или не...не трябва да те изнервя и влияе..аз не съм чел всичко разбира се, но не съм срещал в коментарите му цинизми и арогантости, с които иначе изобилства атмосферата. Той (Гео)също не е лишен от емоционалност, и гледам че се увлича вероятно напълно безпочвено, ..в интелектуални нападки към теб, ти отговаряш в такъв стил. Има накъде да се съвършенстваш, не леж на услужливо поднесени лаври , не слушаи само "приятелите"..с твоя мерак и хъс ще постигнеш много, все по-хубави ти стават снимките ..(извиняваи за напълно безпочвено използвания от мен "бащински тон")защото Гео често е прав, макар и възможно да е 100 пъти по-слаб фотограф от тебе.(сега ще му разгледам творбите :)))..а това, че не е критикувал други снимки така остро, съвсем не означава, че те са по-добри или нелишени от нищо. Гео вероятно си има предпочитания и любимци, както и ти.
borovinka - не забелязвам, да "си отсвирил" двата сайта..по-скоро здраво освиркваш по ноти и се бориш за диригентска палка..аз лично не бих считал за голяма загуба твоито самоотсвирване,..с оглед атмосферата, която нагнетяваш и арогантността и самомнението дето излъчваш... защото заради такива като теб,в петък бях тръгнал да си свалям снимките от този сайт...но ме разубедиха, за добро или зло. Доста често препоръчваш психологическа помощ на този и онзи, затова ще си позволя и аз един съвет - потърси такава сам от твоята приятелка...явно е нужно..след като на мен пожела трамвай да ме блъсне, а тука "Лека му пръст ! ".
|
|