Автор: Thor
Дата: 03-11-04 23:36
хм може нещо пластинката/пружинката да се е залепила нещо или да не е в ред ..ако ти кажа че знам ще те излъжа ( не съм отварял такъв обектив ).. но няма да е сложно да го отвориш и да почистиш пластинката или да я смениш ,иначе честито за фотоапарата спечелил си особенно щом е запазен ,а може и да е от блендата ,да се е залепила от смазката - ако е това става сложно ,ще трябва да изкараш пластинките да ги почистиш и смажеш - по добре ще стане след това ,че ще е със съвременна смазка ,пък и ще му почистиш добре и оптиката ,я volokin да се изкаже ,ако е ремонтирал обективи..,а и тези обектви не са сложни ..няма да имаш проблем да го оправиш ,можеш да потренираш върху някой скапан обектив ,за да не объркаш нещо ,все пак с повече опит по добре я отиди на форума на "Chasseur d'Images" в раздела за техника ,там има една тема за стари фотоапарати и обективи и я търкалят от доста време мисля че последно беше надхвърлила 800 коментара или пусни една нова тема ,има доста които човъркат фотоапарати и обективи и веднага ще ти обърнат внимание преди и там се събираха из париж да щракат ,но в последно време май не е същото както преди ......
|
|