Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам EL Nikkor 2.8/50mm
Автор: Ivan_A   
Дата:   03-11-04 22:28

EL Nikkor 2.8/50 mm - като нов! - 150лв.

Обективът е за ФОТОУВЕЛИЧИТЕЛИ - за 24х36мм.
Един от най-добрите!

За информация: 0888/817 144 - Методий Плачков

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам EL Nikkor 2.8/50mm
Автор: Thor   
Дата:   03-11-04 22:32

мдаам и аз имам такъв [smilie24]
даже си е още в пластмасовата кутийка-прозрачна ,по-добър е от този дето отваря на 4 ,според мен де [smilie6]

Автор: murnau   
Дата:   03-11-04 23:05

Ivane, nameri edin 60mm za HAsselblad de :)

Thor, Spotmatic-a deto kupih e super zapazen, napravo biju..!
SAmo deto ediniat mi obektiv neshto blendata mu ne skacha, blokitano e onova butalce otdolu... da znaesh kak se opravia sluchajno?

Merci!

Дата:   03-11-04 23:36

хм може нещо пластинката/пружинката да се е залепила нещо или да не е в ред ..ако ти кажа че знам ще те излъжа ( не съм отварял такъв обектив ).. но няма да е сложно да го отвориш и да почистиш пластинката или да я смениш ,иначе честито за фотоапарата спечелил си особенно щом е запазен ,а може и да е от блендата ,да се е залепила от смазката - ако е това става сложно ,ще трябва да изкараш пластинките да ги почистиш и смажеш - по добре ще стане след това ,че ще е със съвременна смазка ,пък и ще му почистиш добре и оптиката ,я volokin да се изкаже ,ако е ремонтирал обективи..,а и тези обектви не са сложни ..няма да имаш проблем да го оправиш ,можеш да потренираш върху някой скапан обектив ,за да не объркаш нещо ,все пак с повече опит по добре [smilie6] я отиди на форума на "Chasseur d'Images" в раздела за техника ,там има една тема за стари фотоапарати и обективи и я търкалят от доста време мисля че последно беше надхвърлила 800 коментара или пусни една нова тема ,има доста които човъркат фотоапарати и обективи и веднага ще ти обърнат внимание [smilie24] преди и там се събираха из париж да щракат ,но в последно време [smilie2] май не е същото[smilie2] както преди ...... [smilie6]

Дата:   03-11-04 23:45

ето ти форума ,за по лесно [smilie6]

http://www.photim.net/nci/lisdiscu.php3?Cat=M

[cool]

Автор: murnau   
Дата:   04-11-04 13:46

hm, pogledanh sajta, no triabva da se razrovia; dosega go polzvah za cenite za okazion...

Merci
Volokin ako moje da pomogne, shte e dobre :)

първа  назад  1     всички  напред  последна