Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 форматиране на Memory Stick
Автор: rolla   
Дата:   31-10-04 00:47

Абе имам едно въпросче което не е много фотографско но...
Значи имам Сони и картите са ми съответно Memory Stick,обаче са на файлова система fat12 (а някъде ми дава че е fat16[smilie11] [smilie11] ) обаче искам да ги форматирам на fat32.Възможно ли е това.И после дали ще мога да ги ползвам.

Отговори на това съобщение
 Re: форматиране на Memory Stick
Автор: solo5   
Дата:   31-10-04 02:58

май няма да можеш [smile]
защо искаш да ги форматираш на fat32 [smilie11]

Автор: photoforce   
Дата:   31-10-04 03:28

Пробвай! Самият ти апарат може ли да форматира ? Ако да, то каквото и да направиш с картата - най-много да не се чете - форматираш пак в апарата и се оправя.

Автор: gorba4ov   
Дата:   31-10-04 07:45

можеш да форматираш на каквато си искаш файлова система, ако картата ти (от фотоапарата като хардуер) се разпознава като дисково устройство..

Автор: solo5   
Дата:   31-10-04 09:29

Автор: gorba4ov
Дата: 31-10-04 07:45

можеш да форматираш на каквато си искаш файлова система, ако картата ти (от фотоапарата като хардуер) се разпознава като дисково устройство..

Формата е едно на ръка, важното е дали после ще се разпознава картата от апарата

Автор: rolla   
Дата:   31-10-04 12:39

Да,разпознава се като отделно дисково у-во,но както казва соло5-дали после ще се разпознава?Иначе и апарата ми има функция форматиране.фотофорс,ти сигурен ли си че после като форматирам от апарата ще си стане както трябва.

първа  назад  1     всички  напред  последна