Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 проблем със CompactFlash карта
Автор: arotkod   
Дата:   27-10-04 09:18

Когато включа апарата ми излиза This card is not formatted а като дам формат излиза CF invalid За какво става въпрос тука може би за нова карта Кажете ако има начин да се оправи

Отговори на това съобщение
 Re: проблем със CompactFlash карта
Автор: TheMadMan   
Дата:   27-10-04 11:36

Опитай това на друг апарат ... ако и там е същия резултат може да имаш проблем със самия апарат.

Публикацията е редактирана (27-10-04 11:37)

Автор: TheMadMan   
Дата:   27-10-04 12:29

може пък и самата карта да е скапана, опитай да копираш нещо на нея през карт ридъра и после да го прочетеш ... ти знаеш каква е тази карта, как си я използвал, може и да е "изпушила" от статично електричество ...

определено е добре картите да се съхраняват в оригиналните им кутийки, а не по джобовете ...

опитай с карта, която знаеш, че работи на твоя апарат да я форматираш и да снимаш тестови кадри ...

Автор: TVPETROV   
Дата:   27-10-04 14:11

Здравейте!Не разбрах тази карта ползвана ли е досега с този апарат,тъй като е възможно да има несъвместимост на даден апарат към някои марки флаш карти.Аз самия имах подобен проблем с MP3 плеър който не иска да работи с картата на фотоапарата ми а с друга марка си работи,а фотоапарата работи и с двете карти.Картите са от един и същи вид,но от различни марки.Ако досега е ползвана то горе изложеното отпада като вариант и остава проблема да е в деф.карта или което е по лошо в самия апарат,но това лесно може дасе разбере.

първа  назад  1     всички  напред  последна