Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 дайте съвет, моля, за Compact Flash
Автор: SKY   
Дата:   28-10-04 10:58

Kajate, pls, koq marka e po-dobre da vzema[smilie11] PQI e malko po-skypa, zaslujava li si? Osven tova q davat s 1 god. garanciq, Kingmax (?) e s 5 i e po-evtina[smilie11] Sandisk gi znam, che sa mnogo dobri, no sa skypi. I osven tova ima li golqmo znachenie dali e 40x ili 30x, kato se ima vpredvid, che shte q polzvam na D70? Stava vypr. za 512Mb. Blagodarq predvaritelno![smile]

Отговори на това съобщение
 Re: дайте съвет, моля, за Compact Flash
Автор: jumbo   
Дата:   28-10-04 11:41

на моя д70 съм качил апацер 512мб за сега няма грам проблем пък и скороста на картата е по-скоро за трасфера към копа а не от апарата към картата (скороста на д70 към картата е 4 5 мб сек в зависимост от типа и марка карта дори и да си вземеш сандиск екстрийм 20мб сек няма да имаш подобрение в празненето на буфера) [smilie8]

Дата:   28-10-04 11:49

благодаря, jumbo:) а тази марка Кингмакс някой да я е чувал и да има впечатления?[smilie11]

Автор: PR   
Дата:   28-10-04 11:57

Абе специално за Д70 картата има голямо значение не само за скоростта към компютъра, а и за буфера. Ползвам Сандиск Ултра 2 и апаратът снима около 30 кадъра с към 2.8-3 кадъра и продължава с към 2.5-2.8 кадъра/сек докато картата се напълни. Май случаят не е точно такъв с по-бавни карти. Разбира се, ако не ти трябва продължителен бърст няма голям смисъл да даваш повече пари за бърза карта.

Дата:   28-10-04 12:36

Добре де, PQI 40x предполагам, че ще свърши работа? Или да взема по-евтината Кингмакс с 5 години гаранция[smilie11] Сандиск няма да взимам то е ясно, поне не на този етап[smile]

Автор: vadin   
Дата:   28-10-04 12:56

Имам ги и двете 512мв. С PQI се качват снимките малко по-бързо на компа отколкото с Кингмакс. Иначе като са в апарата D70 не усещам някаква разлика.

Дата:   28-10-04 17:02

[smile] мдаа ясно...благодаря, vadin[beer] Значи Кингмакс не е някаква измислена марка. Питам щот' си нямам ник'ва представа[smilie5]

Автор: digitalstore   
Дата:   28-10-04 17:24

SanDisk 512MB CF-$92
Ako ti dopada predlojenieto drasni na:camera_info@yahoo.com

Автор: Thor   
Дата:   28-10-04 17:27

sandisk ,lexar [smilie24]

Автор: Стефан   
Дата:   28-10-04 17:40

Една моя 256MB Apacer изгоря, разбрах и за още една такава, така че вече за Apacer имам едно наум, може и да са прилична марка, но какво да правя като 100% от картите за които знам, че са изгърмели са такива [smilie8]
C PQI съм нямал проблеми, като ми изпуши Апасера, взех една такава 512МВ, преди съм имал 128 и 64МВ такива и още работят при новите си собственици.
Като прочетох PQI и Кингстън се учудих, че Кингстън са по-евтини, но после видях, че пише Кингмакс [smilie8] тези да не би да се правят на Кингстън [smilie18] Те по принцип и PQI са с 5г. гаранция, но от Reset ми обясниха, че понеже не са баш дистрибутори на марката и могат да дадат само 1г.

Автор: cristo   
Дата:   28-10-04 17:47

на света има 2 марки - SanDisk, Lexar но дори от тях не взимай ефтитине модели, а само Ultra (Extreme) и Pro
иначе и другите ще ти свършат работа, просто вероястността да зибият точно когато не трябва е по-голяма
освен SanDisk Ultra (Extreme) и Lexar Pro всичко осатнало е почти едно и също

Дата:   28-10-04 17:52

аз имам и от двете sandisk и lexar,за година и полувина не съм имал и най малък проблем ,даже sandisk-a съм я изтървал няколко пъти ,за другите незнам нямам поглед , а тази sandisk е обикновенна ,но кой знае ,е естествено по скъпите с по нова технология са по добри ,имам и ултра ,но е от някъде 10-на месеца ..та в общи линии това ми е погледа ..[smilie7]

Дата:   28-10-04 17:55

е де екстрийма излезе преди месец кога успя да го пробваш??????[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   28-10-04 18:01

jumbo аз чакам да излезе новия четец на lexar и тогава с него може да си зема от най новите карти една ,ама ми писна да се обаждам по телефона и да ми казват че незнаят кога ще го получат ...[smilie2]

Дата:   28-10-04 18:02

тор горното не бе за теб :-)
аз все още не съм се надскочил толкова пък и до сега не съм бързал и стария четец и апацера вършат работа :-)
но ако си взема някой ден д2х тогава сериозно ще се замисля [smilie5]

Дата:   28-10-04 18:08

знам бе ,просто споделих какво ме дразни ,че немат lexar-четеца новия ,просто си викам ако някой е чул нещо за него ,може и да сподели между другото ,че аз имам такъв от стария модел но един мой приятел го харесва и ще му го продам с 25% намаление ,та да си грабна един нов [smilie6] [beer]

Дата:   28-10-04 18:15

тук старите ( които сега продават в момента ) са 110CAN$=90US$
а аз моя го взех за 55US$ от B&H
та цените не са само в България безбожни [smilie5] и като му го дам за 45US$ съм готов за новия ..та така ..[smilie5]

Дата:   28-10-04 18:17

то освен това трябва да имаш и качен усъбъ 2 пък аз май нямам [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   28-10-04 18:21

не аз съм с FireWire ,тоя с USB 2 не ме кефи ,ама мисля че по принцип поддържа и USB1.1 ,а цената му е супер ,но този USB 2 в момента който продават от няколко месеца насам го свалиха от 49US$ на 19US$ затова ако някой има нужда и има хора да му го донесат от USA да си го поръчва [smilie6]

Дата:   28-10-04 18:23

е аз съм със скромна машинка за нея само усъбъ 2 има [smilie5]

Дата:   28-10-04 18:44

е скромна гледам и най ефтинките компитри са с поне един FireWire ,е на сега тук гледам за 300US$ компютър с 2 х FireWire 400 ,ама както казваш всяко нещо с времето си [smilie6] и аз така [smilie6]

Дата:   28-10-04 18:47

тц тц тц....[smile] голяма дискусия[smilie21] хех..[smilie6]

Дата:   28-10-04 19:14

ambiente ,всеки си споделя какво го боли ,е не съм ти разводнил много темата надявам се [beer]

Дата:   28-10-04 19:17

не бе ние с тор се обичаме затва [smilie8]

Дата:   28-10-04 19:21

аз обичам всички дори и торните бръмбари дето се ровят в торта и си правят топчета после ги бутат из форума да не изгладняват ..интилигенция кво да праиш [smilie5] [smilie5] иначе нали трябва да си има и някаква веселба и покрай нея да се светнем за нещо дет не го знаем [smilie6]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна