Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 За репортажа в Дума
Автор: sas   
Дата:   25-10-04 23:31

special_k, харесай си снимки пък аз ще ти дам мейловете на хората чиито снимки си харесал да ги питаш имат ли против. Ако имат все ще се намерят 5 човека, които с удоволствие ще си дадат снимките.

ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ КАК ГОСПОДИН ДИК НЯМА ДА СИ ГИ ДАВА И КАК Е НАБАРАЛ ДАЛАВЕРАТА ДЕТО SPECIAL_K ЩЕ ИЗВЪРТИ, та който иска да си даде снимките, който иска да не си ги дава.

Едно време имаше статия в списание ФО за нас без снимки, заради точно тези спорове. Тогава нали питахте, защо няма снимки?

Поради същата причина и плаката за 1 година Фото Форум бе направен със снимките на 4-5 човека, но това не му попречи да е хубав и да му се кефят хората. Благодарим, за което на Нiko24.
 Re: За репортажа в Дума
Автор: machine_head   
Дата:   25-10-04 23:33

то много ги затресе хонорарната треска, ама първо треба да станат добри като симон....
Автор: athom   
Дата:   25-10-04 23:33

[smilie24]
Автор: nsirakov   
Дата:   25-10-04 23:34

sas Аз съм ЗА която снимка харесат.....против нямам...[smilie24] [smilie24]
Автор: Brummaker   
Дата:   25-10-04 23:38

За [smilie24]

/ аз бях единственият, който е готов да си плати за публикацията на лична снимка [smilie3]
[smilie5] [smilie5] /

Дата:   25-10-04 23:39

Бруме с тебе ставаме 2ма ;))
Дата:   25-10-04 23:39

Бруме [smilie24]

Ти ме развесели като те четох [smilie7]
Дата:   25-10-04 23:41

sas [smilie24]

ма не фана дикиш [smilie2]

ех...а такава хубава снимка: по темата...[smilie18]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   25-10-04 23:47

САМО ЦИТИРАМ:
"Правила за участие в конкурсите
.
.
.
2. Организаторите имат правото да поискат от наградените фотографи негатив, изходен файл или копие 20х30 см. Имат също правото да използват наградените снимки за реклама на сайта (в това число и като бъдат публикувани в други медии) и във финалната за конкурса изложба. "

Ако тази точка се уточни още малко, тогава всеки, който чеква квадратчето за гласуване, автоматично се съгласява фотосите му да бъдат ползвани за публикуване в други медии и мераклията, дето иска да пише материал, няма да разпраща имейли като хамав на всички автори, а само на админите, за да поиска потвърждение от тях. Ако квадратчето не е чекнато, освен че снимката само се обсъжда, тя не може да се ползва по никакъв начин, освен с изричното съгласие на автора.

Мисля, че предложението е разумно.

Публикацията е редактирана (25-10-04 23:48)
Дата:   25-10-04 23:52

Lumberjack, прав си,
но нека методите не са силови.
Автор: Stoyan22   
Дата:   26-10-04 00:00

Организаторите /а не в Дума/ имат правото да поискат от НАГРАДЕНИТЕ [smilie24] фотографи негатив ................
Дата:   26-10-04 00:02

а ко стаа, гату организаторити поискат ...да се публикувъ у вестникъ...[smilie8]

редакцийката е за да добавя цикъл, към така написания алгоритъмъ:

go to "up"

/те това стаа, гату организаторити.../ [smilie5]

Публикацията е редактирана (26-10-04 00:08)
Автор: Transfiction   
Дата:   26-10-04 00:35

Вижте, sas, ако бях добър и утвърден фотограф, не бих дала снимките си на вестник Дума дори и да ми плащат (то и сега не бих ги дала, но никой не ми ги иска :-). Не бих ги дала, защото по никой начин не бих могла да превъзмогна политическите си пристрастия. Не бива да съдите за хората по това, човешко е. Мисля, че в случая въпросът е принципен.
Автор: Junior   
Дата:   26-10-04 00:40

Транс, ако тука има некой който мрази комунистите - това съм аз.... ма сори майкъл бизнесът си е бизнес (нищо не губя, а и нищо не им давам - технатат аудитория е твърда (докато смъртта ни/ги раздели[smilie18] ))
Дата:   26-10-04 00:47

Младши [smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [beer]
Дата:   26-10-04 00:53

Айде вече да кажа и аз нещо в прав текст - сериозно !

Явно под формата на майтап няма да стане.
Хора, какво значание има кой син, кой червен, кой лилав или жълт [smilie10]

Всички крадат на наш гръб и докато не ни дойде самосъзнанието и да ги заменим с правилните хора - така ще е !

Конкретно по темата: има ли значение в какъв вестник ще е рекламата на този сайт?!
Ще я четат бе хора, ще я четат [smilie24]

/специално за тези, които още мислят че има комунисти, трактористи и т.н. : дори и "червените бабички" ще я четат, бе...!!! /

Дата:   26-10-04 00:54

[smilie24] [smilie24] [shtrak] [shtrak] [shtrak]
Дата:   26-10-04 00:55

[smilie3]

[shtrak] [smilie25] [shtrak] [smilie25] [shtrak]

Автор: Transfiction   
Дата:   26-10-04 00:59

Junior - Бизнесът не е винаги само бизнес. Цената не винаги е в пари. Изкуството обаче, няма нищо общо нито с бизнес, нито с политика (и го отдай на човешкото ми несъвършенство, но точно тук не желая да се опитвам да ги разделя). Мдам... избрала съм си теб за гуру, (бях ти писала под една снимка някаква). И точно затова - нема значение ти от кои си - дали от червените, или от сините, или от... $зелените, все ще си ми гуру. Изкуството преди всичко. А другите ... айде да не издребнявам словесно за разни супи или таратори... нямат значение... Виж, бирата има! [beer]
Дата:   26-10-04 01:39

Направо ме засрами...чувствам се неудобно....https://photo-forum.net/joro/emoticons/emoticons_sor0098.gif

Дата:   26-10-04 01:42

http://www.thegifcollector.com.ar/images/svamor0110/TgC_romantico_91.gif

[smilie18] [smilie3] [smilie18] [smilie3]

Автор: special_k   
Дата:   26-10-04 01:43

Не спите ли бе, хора?
Дата:   26-10-04 01:43

бачкаме [smilie2]
Дата:   26-10-04 01:45

хахахахахахахахахахахахахахахахах
бруме от един месец неуспешно се опитваше да ме разсмееш с емотикон... е най-накрая успя....[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Автор: special_k   
Дата:   26-10-04 01:45

Мен ме боли зъб https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

Тази тема е затворена