Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Truden za namirane !
Автор: boni   
Дата:   30-01-04 15:51

Или как да си подобрим храносмилането….

Значи ,говоря си тази сутрин с mlsd по телефона по разни въпроси и той ми споменава,че ето тази снимка:https://photo-forum.net/i/8012&ORDER=date&USER_ID=153
дето я пусна вчера в албума днес била на първа страница на в-к Дума.
Реших като ходя да обядвам да купя “Дума” от някоя сергия в района и да видя как стои на хартия.
Хапнах в близката кръчма ,треснах едно фото там : https://photo-forum.net/i/8073&ORDER=date
да не съм капо и след това се опитах да си купя “Дума” от сергията до кръчмата.Добре обаче чичката на сергията ми изръмжа “Ний тоя вестник не го получаваме” и ме изгледа строго както г-жа Михайлова би изгледала др. Станишев….
Другата сергия с вестници беше на някакви си 100 метра и аз с лека усмивка от случилото се и с бодра крачка се отправих натам. Да ама не ,както би рекъл Петко Бочаров… “В-к “Дума” свърши отдаааавна” ми каза лелята там.
Леко изнервен,но и леко амбициран тръгнах към следващата сергия,която беше на има-няма 200-300 метра от предишната. “Преди малко взеха последния брой “ ми рече там чичкото….
Вече започнах да се нервя сериозно ,но пък борбения ми дух не ми даваше покой и решен на всичко се втурнах да търся нова будка за вестници. След 8-мата сергия ,измръзнал и изтощен ,взех да изричам разни благословии по адрес на ранобудния български пенсионер ,сред чийто основни приоритети за деня явно беше изкупуването на целия тираж на в-к “Дума” преди 7ч сутринта .Започнах да си мисля ,че това сигурно е продиктувано от идеята - да се пресекат помислите на буржоазния лентяй ,ставащ нейде към 8 ,да си купи любимия партиен форум и да се обогати с мъдри мисли и идеи на готово.
Изведнъж ме осени блестяща идея ! ШЕЛ ! Да, решението беше пред очите ми ,а аз да не го забележа ! Близката бензиностанция на Шел - там 100% трябваше да го има,защото нали разбирате … с тея пенсии какви бензиностанции ,какви бензини могат да си позволят нашите пенсионери…
Влязох с бодра крачка в ШЕЛ и веднага попитах за в-к Дума. “ Ами едно време го получвахме,ама само оставаше и никой не го купуваше,та от 2-3 месеца вече не ни го носят”
Тези думи на милото момиче зад щанда бяха последния залп в гърдите ми ,след което покосен,победен и съкрушен се затътрих вяло обратно към офиса.
Какво пък… Един час разходка на студа след ядене си е здравословно. Ами да.
А тъкмо да го постна това и mlsd ми се обади ,че ми е пратил сканирана страницата на Дума по меил-а,щото предположил ,че трудно ще го намеря в ранния следобед.
Умни хора брей ! Що не съм от тях….

Отговори на това съобщение
 Re: Truden za namirane !
Дата:   30-01-04 15:52

Eto i skanirana ot Duma:
https://photo-forum.net/static/forum/2017-04/yxje1043.JPG
https://photo-forum.net/boni/duma.jpg

Автор: J0R0   
Дата:   30-01-04 16:19

Eй, ама така във вестник стоят по-добре снимките... дали да не направим в сайта някакъв такъв фон - с букви, та всеки да си представя снимката си като във вестник
[smilie11]

Автор: asklep   
Дата:   30-01-04 18:19

ХУбаво де значи не е престъпление да гепиш снимката от някой сайт за своя вестник ,това авторските права не се отнася май за нашата държава ?[smilie9]

Дата:   30-01-04 18:21

Abe Asklep-e ! Mlsd si e profesionalen reporter be ! Snimkata si mu e oficialno tam v Duma.

Автор: msld   
Дата:   30-01-04 21:20

asklep - niama nishto neredno,snimkata e vzeta ot vcherashnata fotoemisiya na BTA Pressphoto,osven vav v-k "Duma" e otpechatana i vav v-k "Vij"....

Автор: snooper   
Дата:   30-01-04 23:16

Seshta li se niakoi predi nova godina kato valia sniaf vav plovdiv niakoi ot Roiters (ne mu pisheshe imeto) beshe kak edin debel maj kara kolelo v snegovaleja - beshe na parva stranica na vestnik Sega - beshe velik kadar!

Автор: niro   
Дата:   31-01-04 10:18

И на мен, докато не прочетох последните няколко постинга, не ми беше ясно как точно е 'публикувана' [smilie11] [smilie11]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   31-01-04 15:52

БТА си има фотокореспонденти по региони - фотографи които могат, и на които може да разчита, че вършат и могат да свършат работа и на които възлага ангажименти и плаща снимките. Отделно си ги предлага на конкурентен принцип на редакциите - ако ще пенсионерски вестник, ако ще реститутски, ако ще земеделски, ако ще часови - които на гишето си хареса дадена снимка, която му се струва актуална или му трябва за материала, и си плати снимката.
Отделно големите вестници си имат подобни фотокореспонденти по райони, но не навсякъде. Често е по-добре вместо да командироват човек, да си вземат снимка от БТА, а за динамичните събития БТА е най-пъргавата агенция. Бил съм фоторепортер във вестник, но понякога вместо да ходим някъде, сме си плащали на гишето във БТА...редакцията де...и после отдолу под снимката си пише съответно.

Дата:   31-01-04 23:16

Re: Niro - Kakto kazva Mobby_Dick - BTA Pressphoto si ima fotokorespondenti v pochti vsichki oblasti v stranata...az v Razgradska oblast...otraziavame vsiakakvi sabitiya i temi...minuti sled snimaneto snimkite se izprashtat po e-mail v BTA,tam sled odobrenieto na fotoredaktora se publikuvat vav fotoemisiyata na BTA...ottam gi vzemat vsichki abonati na agentsiyata - vsiakavi vestnitsi,spisaniya,organizatsii,TV i drugi...i mogat da se vidiat v tiah na sledvashtiya den,obiknoveno ne se pishat imenata na fotografite ,a samo BTA,takava e praktikata...

Автор: TDK   
Дата:   04-02-04 04:31

Нещо не е подписана снимката. Или в "Дума" не ги подписват или снимките от първа се подписват на друго място (край ред. каре).

Дата:   05-02-04 01:13

Viarno e che tazi snimka ne e podpisana,may prosto ne sa imali miasto ili sa zabravili,poniakoga stava taka,daje e imalo sluchai pod moi snimki da ne pishe "Snimka BTA" a ime na kolega ot saotvetniya vestnik ili samo imeto na vestnika...

първа  назад  1     всички  напред  последна