Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 obektivi canon - nikon
Автор: vinilmix   
Дата:   24-10-04 16:45

imam 100-1500lv .kore dolu moje i malko poveche da posabera mai shte triabva da gi zakupia na po debela chena ot bg...zashtoto niamam vreme....triabva mi shirokougalen ...i dobur zoom obektiv koito da e raven priblizitelno na pro 1...abe triabva mi dobur zoom ...ama niamam pari ....[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: obektivi canon - nikon
Автор: Thor   
Дата:   24-10-04 16:58

няма да се учудя ако в индия ги намериш на по евтини цени ,но пък поемаш риск .. разрови се малко из нет-а за цените там където отиваш .. особенно ако имаш някой познат в някой от големите градове през които ще минаваш ако може да отиде и да провери цените и да ти каже .. няма да е зле ..[cool]

Re: obektivi canon - nikon
Автор: vinilmix   
Дата:   24-10-04 18:19

[TUMNA INDIA ZA FOTO APARATI]
spored teb cenite tuka sa tragichni? i vse pak spored teb koi obektiv moje da se sravni s pro1 na canon stava vupros za zoom...vse pak canona pro1 e L -sera iasno che tova e drug klas aparati no kak da dostigana tozi zoom s obektivite za prof. aparati i da ne se izrusia chak tolkova imam katalog s vsichki cheni na obektivi i na canon i na nikon no ne moga da se oriantiram primerno ef28-90mm f4.0-5,6 dc2

ZA ZOOM
ef 75-300mm f4.0-5.6 2IS USM tvurdite obektivi

softfocusef135mm f2.8 kakvo mislish za nego

nikon70-300mm4-5.6dDED MOJE LI NESHTO DA SE POSTIGNE S TELE KONVEKTORI

първа  назад  1     всички  напред  последна