Автор: photoforce
Дата: 20-10-04 12:05
Е, щом съм го използвал, сигурно го оценявам! Пускам си най-добрите снимки, но първо повечето не се харесват, и второ съм нов и не знам, сега се уча и ми е интересно, затова за последните 7 дни съм прекарал буклавно поне 30 часа пред сайта.
Оценявам всичко. А за възможността, искам да ти кажа, че всеки път, когато искам да пусна нова снимка, първо опитвах да я пусна, без да махам стара - данеби точно да ми дойдат новите три снимки, а аз да махна една от старите. Мислех, обче, че за снимките за седмица А може да се маха и сменя без ограничение, а когато дойде седмица Б, ако махнеш от А не се брои, но снимките, качени през Б могат да се сменят свободно до В. Защо да не е така ? Защо ще го махаш?
Ако бях "професионален фотограф" + "старо куче в сайта", щях А да си вярвам на снимките, Б да имам приятели, които веднага пишат под снимките ми "Браво, фотофорс, яко си го фанал тва", но не познавам никой и това го няма, и ето как снимките ми остават винаги назад и ми се иска да опитам с други. Освен това си имам само три снимчици право и не ми стигат, защото искам да покажа повече и да чуя повече градивна критика. Ако имах например 30 позиции, едвали бих сменил снимка освен, ако не съм получил НАИСТИНА градивна критика във смисъл "що не е еди как", или пък ако объркам нещо като правописна грешка в името, да речем. Но понеже имам само 3, можеби наистина не съм използвал възможността за смяна правилно. Просто ми е много интересно, това е всичко. Моля, да не се променя състоянието на сайта заради някакви глупави новаци, които стоят по цял ден и си мечтаят снимката им да хареса откровено на някой!
|
|