Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon G2
Автор: kam   
Дата:   17-10-04 22:27

Prodava Canon G2, otli4no sast.
Kutuja, soft, distanc. i t.n. Otli4na baterija.
650 lv.
Cenata ne podleji na comment.
Kam nego dopalnitelno imam aksesoari tele adaptor, 4anta, pamet.
981 68 69
0988 412 615
Kamen

Отговори на това съобщение
 Re: Canon G2
Автор: snake79   
Дата:   17-10-04 23:59

Ебаси тия апарати вече се продават освен като апарати и като нещо с антикварна стойност :-)
Демек взимаш нещо като история ......

Автор: boni   
Дата:   18-10-04 09:42

Това определено си струва.Г2 в някои отношения е по-добър от Г3

Автор: snake79   
Дата:   19-10-04 00:01

Добре де то както е тръгнало ще се окаже че G1 e най-добрия апарат от този клас :-)))))

Публикацията е редактирана (19-10-04 00:03)

Автор: boni   
Дата:   19-10-04 00:04

Ne ,ne e .G1 e dosta po-shumen,osobeno na visoka chuvstvitelnosti ima i drugi kusuri
Obache G2 e naistina edin ot nai-spoluchlivite G-ta.
V nikakyv sluchai ne otstypva po kachestvo na kartinata na G3 i G5,dori e mnogo po-dobre kato hromatichni aberacii

Автор: kam   
Дата:   19-10-04 01:29

Blagodarja na Boni za kompetentnata namesa,
za6toto sam siguren, che precenkata mu se gradi na li4nija opit s mnogo kameri. Na Snake 6te kaja sa6toto - edinstveno sobstvenija mu opit na doseg s tezi kameri moje da mu dade realna predstava, i v krajna stepen tova vaji za vseki. Ne6to za godinite na G2 - toj e polzvan savsem malko
/1000 i ne6to pozi/ - ako Snake mi kaje edna kamera ot magazina na s po-dobro ka4estvo v granicite na 800, 900 kinta, sam gotov da go 4erpja galon bira-)))). G2 e ne6to kato Mac - rabotja na Mac ot 2000g i otli4no znam /kakto absoljutno vseki s pone malak opit/ che e po-dobar ot PC ot 2005! god. V krajna smetka 6te izvadi kasmet samo tozi kojto si go vzeme, ako li ne si ostava za men da mu se radvam, za6toto ne sam na zor kintite. [beer] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна