Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 UV - филтър
Автор: masteral   
Дата:   18-10-04 11:07

Купих на Панасоника UV-филтър Тамрон.Имам чувството,че се намали светлочувствителността и резкостта,възможно ли е?

Отговори на това съобщение
 Re: UV - филтър
Автор: behemoth   
Дата:   18-10-04 11:20

Ами ако е евтин филтъра иначе не би трябвало

Автор: masteral   
Дата:   18-10-04 11:41

Евтин Тамрон-нов нема!

Po princip e vazmojno
Автор: Travis   
Дата:   18-10-04 17:50

Za da proverish svetosilata otvii filtara, izmeri neshto, i premesti filtara pred obektiva - ako ima promiana - eto ti ia. Tia filtri iadat malko svetlina, no mnogo zavisi ot prosvetlenieto i nakade snimash.

Za riazkostta - ima si standarten test. Vzemi koito i da e optichen instrument v magazina - binokal, teleskop...abe seshto deto fokusira. Fokusirai v/u obekt, posle premesti filtara otpred - ako rezkostta ti se zagubi, filtara e kriv.

Ne znaeh che Tamron praviat filtri - t'va triabva da e Hoya....ako e Made in Phlllipines - Hoya e.. Imam niakolko ot tia (UV(0)), nikoi ne e pravil problem.

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   18-10-04 22:06

Abe vijdam 4e govorite za filtri !!
Q kajete kva cena sa tiq fitri tam edin 4erven li e s 4erven utenak smisal ot seki po edin kva para 6e izlezat vazmojno li e po 10 lv na filtur???
I 3 prustena za macro pics 15 kinta vazmojno li e ili seki prusten e po 15 lv razbira se 2 raka ako ne se luja >>>??? abe prosto mi kajete kvi ceni sa az sam 6e si prava izvodite!!
Mersi!

първа  назад  1     всички  напред  последна