Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 HP 945-Pomosh
Автор: GrozenFace   
Дата:   16-10-04 14:29

Shte vi bada mnogo blagodaren ako mi pomognete malko.Chudq se dali da si kupq HP 945.Bihte li mikazali dali e dobar parat i dali shet varshi rabota na napalno nachiensht chovek kato men

Отговори на това съобщение
 Re: HP 945-Pomosh
Автор: boni   
Дата:   16-10-04 14:33

Mislia che e dobyr .
Vij horata go hvaliat v dpreview.Userite sa mu dali dosta visoka ocenka :
http://www.dpreview.com/reviews/read_opinions.asp?prodkey=hp_945

Автор: karlson   
Дата:   16-10-04 14:47

Super aparatche e. Gledah edna izlojba na Petar Abadjiev samo ot snimki napraveni s tozi aparat. Mnogo biaha dobri.

Автор: Krassy   
Дата:   16-10-04 15:34

На мен лично цветовете не ми харесват, може би защото съм нямал време да го разуча, но не можа да ме грабне от първия път, както S50 например, лично мнение само [smilie7]

Автор: RossN   
Дата:   16-10-04 15:51

Аз снимам с такъв. Малко е бавен, има някои недостатъци, но като цяло съм доволен. Преди ползвах Олумпус, но този по-ми допада. В всеки случай ценово е добре позициониран. За какви пари смяташ да го купува6?

Автор: GrozenFace   
Дата:   16-10-04 18:21

Mi za okolo 750 lv ...na 2-3 mesta do sega samproveril i na vsqkade e po tolkova

Автор: solo5   
Дата:   16-10-04 18:47

[smilie24]
Оня ден снимах с HP912, който е по-стар модел. Много ми хареса. [beer]

Автор: Krassy   
Дата:   16-10-04 18:54

Смяяяятай [smilie7]

Автор: mravunko   
Дата:   16-10-04 18:56

945 e dobyr i obektiva mu e dobyr za tiq pari, nishto che nqma stabilizator. i matricata mu e malko po-golqma ot na sapunerkite.
ama kakto kaza choweka po-gore malko e bawen i ima edno dosadno syobshtenie... PROCESSING...

Дата:   16-10-04 20:06

като му свикнеш, можеш да правиш и "по-бързи" снимки, освен това има и два полуавтоматични режима, което също помага. Аз го взех преди три месеца за 810, ама с натурийки и карта отиде към 1000. виж процесинга му е бавен, така че ако очакваш да снимаш повече от един кадър за кратко време, използвай "Бърст" режима, е после пада чакане додето ги метне на картата, но поне имаш до 6 кадъра през около 1/2 секунда.
И има "дигитална светкавица" което никой друг тип "сапунерка" го няма.[beer]

Автор: boni   
Дата:   16-10-04 20:07

Дигиталната светкавица е полезна при силно контрастни ситуации ако не ти се бърника после в шопа

Автор: alex_markov   
Дата:   16-10-04 22:32

Страхотен апарат - прави перфектни (за класа си) снимки, но трябва да се концентрираш в снимането на статични обекти щото е леко бавен

Дата:   16-10-04 22:36

виж и тук, цената е атрактивна: http://www.hpshop.cnsys.bg/index.html?categoryID=102

първа  назад  1     всички  напред  последна