Автор: Mobby_Dick
Дата: 04-05-04 17:07
Вчера имаше тема 8080 /подбутнах я за улеснение/. Предлагам всеки които се включи в днешната, внимателно да я прегледа и анализира...тя не е първата такава.
После да си даде съветите, да види кои първи е с рогите напред, и дали "Не е ли по-лесно вместо забрани и санкции...да не обръщаме внимание".
И да не обръщаме внимание, тук постоянно има хора, които без никаква причина ще наричат този или онзи "Улигуфрен, дупедавец...да се чукате с животни и пр." - БЕЗ ДА ИМА СПОР ИЛИ КОНТАКТ С ТЯХ. Те винаги ще имат нужда от обект на нападка /независимо кои ще е/, защото такава им е патологията. Ако има понякога хора като мен, или Краси...да обръщат внимание, то обекта ще са те разбира се, ако ги няма /както заради въпросното човече и компания отдавна не участвам в други 2 форума/..тогава ще са други. Това е прост факт и мое наблюдение. Това едно на ръка - ще каже Джуниър, че имат право по чл. 38 и 39 /аз преди точно бях написал и други някои членове...но явно те не са интересни на форума/да говорят КАКВОТО им падне /защото аз точно така само го определям говоренето им/ а ние нямаме никакви права да не им търпим обидите - хубаво. Просто и ясно. На идиоти всички сме се нагледали, подминаваме ги по улицата, за да не ги лежим после дори но...има едно голямо НО. Повечето сме тук заради фотографията, а точно те са устоичивите, като не бъдат санкционирани - те стават обект на привличане на подобни,на преклонение дори от разни малоценни душици , а интелигентни фотографи са принудени да напускат - те просто не обичат такава среда. Получава се текучество...като по-вулгарните остават... Е това не ми харесва на мен, и тези като мен, дето говорят малко езици....докато у Бг имаме само един фотофорум , трябва да си го чистим....иначе тои се очиства сам откъм фотографи - примери бол. Може и така да се случи - вече да е гангренясал и мнозинството да сметне, че не съм прав....но съм свикнал да говоря ясно и това което мисля, а не да си гоня дребния мижав интересец, и да си трая за такива хорица.
Краси, мерси, че повдигна такава тема. Резултат явен от нея няма да има, но е добре да се слагат нещата на масата.
П.С. Това явление е повсеместно в нашия Нет и форумобщуване, но хората почти навсякъде вече се очистиха. Които остане последен - обира твърдите комплексари, изгонени отдругаде /те стават бързо някакви фотографи/...това също като набюдение.
|
|