Автор: emmmo
Дата: 22-01-04 10:59
Тази сутрин намерих следния постинг под снимката си "Нежно постоянство" от конкурса:
заядливец : 21.01.2004 20:15
видя ли бе само да искам и те свалям от клона щот си много зле аре и на теб 3 двойки
В същото време под снимката на Вальо Русанов по песента на Тоника "Един прозорец още свети..." същият призрак е написал:
заядливец : 21.01.2004 20:16
тебе приятел те подкрепям защото те бива във снимането
Заядливецо анонимен, първо искам да ти кажа, че отдавна съм слязъл от клона - преди няколко милиона години. Приматските ти метафори обаче показват, че ти явно си още на друго еволюционно стъпало.
Второ. Съгласен съм с теб, че няма сила, която да спре такива като теб. И без това от известно време бях сигурен, че някой ме е взел на мушка с цел да декласира всяка моя снимка, независимо дали е за конкурса или не. Само ще те помоля да излезеш на още по-светло. Тази вечер на сбирката в О!Шипка имаш удобен случай да ми кажеш лице в лице какво мислиш за фотографиите ми.
Трето. И най-важно. Правиш много лоша услуга на добрия фотограф и свестен човек Вальо Русанов като забъркваш името му по този долен интригантски начин.
Та така. Смятам подобни изказвания за изключително зловредни, защото дестабилизират и без това крехкия микроклимат на сайта. Нима не е възможно на този сайт да цари дух, различен от общоприето интернетския? Не е ли възможно да се отърсим от грозните си човешки страсти в името на красотата, която всеки от нас се опитва да създава? И ако наистина няма прегради пред човешкия дух, защо не сложим прегради пред човешката низост? От нас зависи. Какъвто си го сготвим сайта, такъв ще го ядем!
|
|