Автор: wanted
Дата: 26-09-04 12:27
Eto zashto idvam tuk da cheta :-)
Vinagi ima neshto absurdno ili smeshno za chetene, kato nastoyashtata diskusia.
--
Sas, tova e neseriozno, ne znam dali go razbirate vie admins? Ili se pravi za celia site i forum i to po seriozen i bezkompromisen nachin, ili se ostavyaa kakto e.
--
Za men tozi site e dosta populyaren po 2 osnovni prichini:
1. Tuk vseki moje da postva snimki, kolkoto i smotani da sa (viziram snimki tip 'semeino albumche' ili 'a nie s taifata kak se napihme zverski, glei tuka kvo staa')
2. Ima seir nonstop: kavgi, intrigi, psuvni. Po sushtite prichini horata gledat latinoseriali.
Az sushto idvam ponyakoga da pocheta smehorii, za raspuskane. Koeto ne mi prechi da ocenya i poleznite temi vuv foruma, a takiva sushto se poyavyavat i to neryadko.
Bih idval i samo zaradi poslednite, zashtoto vse pak, seir moje da se gleda na hilyadi drugi mesta v neta.
Mislya che admins i horata, koto se zanimavat s tozi site, tryabva da reshat za sebe si koe gi ustroiva poveche:
1. Da imat chitav FOTOGRAFSKI site, za amateurs, advanced amateurs i pros (eventualno), kudeto losho otnoshenie da se definira i da se reje spored pravilata BEZ IZKLYUCHENIE, kudeto grubo nekachestveni i nekadurni fotosi se premahvat ili premestvat v otdelna sekcia, koyato gi izkarva ot obshtata galeria (ima nachin da se reglamentira i tova, taka che da ima minimalen broi nedovolni).
2. Da e kakto sega, za da imat horata myasto za seir, prostotii i razpuskane.
Na men lichno mi e mnogo trudno da gledam fotosi tuk, zashtoto tryabva da rovya v kupchina bokluk, dokato namerya neshto, koeto e interesno da se vidi. Predpolagam ste chuvali sushtoto i ot drugi hora.
|
|