Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Наближава краят на конкурса "По песен"
Автор: J0R0   
Дата:   19-01-04 16:29

Наближава края на конкурса.
Ако имате снимки за него - сега му е времето да ги качвате.
След десет дни вече няма да може.
Тогава само ще може да се гласува в рамките на десетина дни, докато съберем хартиените копия за изложбата.

Отговори на това съобщение
 Re: Наближава краят на конкурса "По песен"
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   19-01-04 22:01

жалко, хубав конкурс беше [smilie2]

Автор: dyulgerov   
Дата:   19-01-04 22:33

Каква ще бъде темата на следващият конкурс или още не се знае?

Автор: boni   
Дата:   19-01-04 22:33

Що Моби,тъкмо сега ще си спретнем една изложба и ще си направим купон.
Пък ние подготвяме нов конкурс,така че няма страшно...

Дата:   19-01-04 23:02

Знае се ама не се казва още....

Дата:   19-01-04 23:15

Този конкурс ми харесваше, а и кротко вървеше [smile] Пък и не съм си реализирал повечето идей [smilie2]

Дата:   19-01-04 23:17

Ми реализирай бе ! Имаш още цели 11 дни.
И аз имам 1-2 идеи за реализиране и мисля да се вместя.

Дата:   19-01-04 23:25

Ще опитам [smile] мислех си, че има повече време, но времето течеееее...

Автор: Стефан   
Дата:   19-01-04 23:49

В тази връзка имам предложение:
Конкурса наистина е прекалено ценен, за да го оставим изцяло в историята след като свърши. Още повече, че за доста песни е желателна пролетна и лятна атмосфера [cool] (макар че идеите които аз имам за конкурса идеално се вписват в есенно-зимния сезон). Пък и времето, макар и да не беше малко, се оказва недостатъчно за изкристализирането на някои идеи - май всеки който се е амбицирал от конкурса ще остане с усещането че не е успял да реализира нещо, просто предизвикателството наистина е сериозно[smilie8] Та затова дали не може след време (примерно година) пак да го повторим, дори и да не се намери спонсор, за идеята. Може и с разширено условие - не само песни, а и литературни произведения например. Или най-малкото да остане като галерия в албума, за да може някои ако има закъсняла идея да я покаже [smile]

Автор: vatsacho   
Дата:   21-01-04 17:55

Приветствам идеята на Стефан.

Дата:   21-01-04 18:00

Da ,ideia e hubava ![beer]

Автор: LinkBeat   
Дата:   21-01-04 21:47

Този конкурс е доста несериозна работа. Как може да се прави нещо, което няма никаква стойност. Погледнете историята на грамофонната плоча- има музикална идея, от която продуцентът е решил да направи пари и по-нататък всичко си върви по законите на “Как се продава нещо си”. Извън музикалната част започва обмисляне на визуализацията за рекламата и в частност обложката на албума или сингъла, поставят се дългосрсрочни цели за визия, поведение и нагласи в публиката, търсят се фотографи, обмислят се идеи за фото сесии за обложки и други цели (Има цели книги- тухли, като “Album Cover Art” например по този въпрос). И сега изведнъж горкия аматьор- клубар (включително и аз), изведнъж се сеща за “Снегът на спомена” и ли нещо друго такова и тръва да твори. Това е подкарване на каруцата от обратната страна.

Автор: BoneCollector   
Дата:   21-01-04 22:02

Ne vijdam ni6to lo6o, 6tom vsi4ki sa dovolni i 6tastlivi :)

Дата:   21-01-04 23:56

Ми тогава Линкбийт,нищо да не правим бе!
Да си седим и да зяпаме.
Ето в случая :
1. Имало е идея за конкурс ,уникален по рода си ,защото никой до сега не е правил такъв.
2. Конкурса провокира мисленето,не е само насочи и щракни
3. Организаторите са търчали насам натам да търсят партньори - намерили са Ретро радио
4. Осигурили са награди
5. Осигурили са провеждането на музикална изложба в НДК.
6. Осигурили са МП3 плейъри,които да се закрепят към рамките на снимките ,за да може хем да гледаш снимката,хем да слушаш музиката,по която е прявена.
7.осигурили са музикален клип по Ретро радио + един куп статии по вестниците,което си е реклама
И ти накрая казваш ,че е несериозна работа.
Ми ние сме хвърлили много труд и ентусиазъм,а от хората се иска само да снимат ,да творят и да показват.
Не мислиш ли че ни обиждаш като говориш ,че е несериозна работа??? Ами кажи ти как би го направил ,за да стане по-сериозна работа.
Щото от нашите предишни "несериозни работи" още тече отзвук по медиите и маса клубари си видяха снимките и имената по разни издания,включително и в сп. ФО....
Аре наздраве за несериозната работа!

Автор: LinkBeat   
Дата:   22-01-04 00:21

В случая повече си мислех за музиката и как би трябвало да се правят корици на албуми и понеже не виждам връзката с този конкурс, защото това си е работа на екипа издаващ албума, затова написах горното. А че организацията на конкурса е сложна-спор няма. Sorry for the inconvenience.

Дата:   22-01-04 00:23

Ма това няма нищо общо с албуми ,групи и корици.Просто провокация за хората да си размърдат мозъците.

първа  назад  1     всички  напред  последна