Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 кои от големите в цифровата фотоиндустрия предствляват ..
Автор: Thor   
Дата:   22-09-04 15:08

най голям интерес в момента , за почитателите на цифровата фотография ,линка е за тези които не са го виждали ( а има и такива ),тези които по една или друга причина са го подминали ,както и за онези които го знаят ,но умишлено си траят [smilie5]

http://www.dpreview.com/reviews/stats.asp

нямам претенции, че резултата е научно обоснован [smilie6] ,но все пак идва от един от най посещаваните форуми за цифрова фотография на световно ниво ...[smilie6][smilie7][cool]

Публикацията е редактирана (22-09-04 15:08)

Отговори на това съобщение
 Re: кои от големите в цифровата фотоиндустрия предствлява ..
Автор: volokin   
Дата:   22-09-04 15:15

не знаех че Никон са втори, мислех си че сони или фуджи ги бият, пък кодак колко са назад[smilie11] [smilie11] [smilie11]
единствено за Канон си е ясно от отдавна положението. Канон е Дженерал Мотърс в камеростроенето, а Тойота и Форд просто няма в тая индустрия. Никон им давам позициите на БМВ или ФауВе в тази класация, а може и да се окажат и Крайслер (добри но слаби) и някой ги купува един ден....

но сега апелирам за всички любимци на Никон да кликват по няколко пъти, да вдигнем рейтинга [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Re: кои от големите в цифровата фотоиндустрия предствляват ..
Дата:   22-09-04 15:18

колкото повече,толкова повече [smilie6] [smilie25]

Автор: solo5   
Дата:   22-09-04 15:28

ха-ха-ха-ха-ха [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Samsung са на 13 място, преди Leica [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: TPECHAT   
Дата:   22-09-04 15:32

interesnoto e che Praktika neshto hich gi nema na toa site :)

Автор: kadar   
Дата:   22-09-04 16:34

Qko za NIKON !!! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: pi4gorski   
Дата:   22-09-04 20:19

тая статистика е на база "хитове" за модел фотоапарат в сайта.[smilie25]
показва интереса на четящите сайта и няма нишо общо с пазарната ситуация => учете английски и четете по-добре[smilie19]

Дата:   22-09-04 20:26

pi4gorski [smilie11] някъде някой да споменава за пазарната ситуация [smilie11] ??? аман от селски пичове дет разбират английски ,а не разбират български ...[smilie5]

Автор: pi4gorski   
Дата:   22-09-04 20:49

ха-ха кат' гледам вдигнал си го рейтинга и ти заедно с volokin, тъй че вместо да "кликваш по няколко пъти" като всички "истински любимци на Никон" (ебаси определението ???) удари една "злобарка" и ходи да си лягаш ....[smilie19]

Автор: stoevmobile   
Дата:   22-09-04 20:51

моето канончеS1 IS е с 3,590 гласа, 1D M II ряпа да яде с 3,274[smilie5]
отивам да кликам още[smilie5]

Дата:   22-09-04 20:58

злобарките са за горските пичове [smilie5] или знам ли аз там в гората мое и да нема нужда от злоба има горски животни за разтуха [smilie5] пич да не си от някоя кравеферма до гората [smilie5][smilie7]

Дата:   22-09-04 21:05

гррррррр [smilie5] анимал-кинг-дом[smilie5]

Автор: stoevmobile   
Дата:   22-09-04 21:09

Thor,
де се клика бе? Ако му смъкна цената на М2 до 1000лв, отивам да купувам, въпреки че е грозно и голямо жувотно[smile]

Между другото не снимах "домашните си любимци", че все е тъмно, като се прибера и нямам подходящо осветление, а мразя светкавицата. Иначе си ги натрупах старите камерки наблизо и ми е кеф, как мирише калъфа от истинска кожа, с онези копчета тик-так, дето щракват много готино и няма никакви ципове.[smile]

Дата:   22-09-04 21:22

де де се клика [smilie11] ми де да знам аз на мен сички фотоапарати са ми любимци нямам предпочитания големи важното е както казват тук из форума да има дзверска конкуренция и да свалят цените и да ги праят по убави за нас [smilie5] а за кликането ,е ако разгледаш някое ревю на фотоапарат един вид се заинтересуваш от какво представлява и ти го отчита като интерес/клик-клик/ [smilie5]отиди там на колонката в ляво , на форуите и виж колко дискусии има за всяка фото-фирма или фотоапарат там вече дискутират наистина заинтересувани от туй или онуй фото-запалянковци ,е предполагам че си го знаеш този сайт ,ама аз да си кажа де [smilie5]

Автор: boni   
Дата:   22-09-04 23:08

Много ясно,че новите модели са напред,нали хората сега ги разглеждат тепърва и кликат.
Важно ,е че има интерес и към доста стари модели . Все пак това е статистика за последните 5 дни

Автор: volokin   
Дата:   23-09-04 04:21

pi4gorski, ако ми прочетеш още веднъж постинга можеш и да забележиш емотиконите и да се замислиш що съм ги сложил. а това как са наредени в класациите отразява (макар и за 5 дена) кой какво го интересува и съответно какво купува, сега за Фотокина излизат много нови модели на всякакви фирми и хората гледат този най-голям от рода си сайт за да имат една предварителна представа. Ясно е, че аз като имам Никон-обективи няма да гледам какво изкарва Сони например. И ако се замислиш малко може и да стигнеш до извода коя фирма къде стои в тоя бранш.

първа  назад  1     всички  напред  последна