Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Digital photography
Автор: whisper   
Дата:   14-01-04 16:17

Az sam savsem na4inae6t vav fotografiqta i mi trqbva cifrov fotoaparat za da moga da pravq pove4e snimki i da se u4a ot napravenite. Vaprosa mi e koi e nai-podhodq6tiqt aparat za tazi cel, za6toto kato porazgledah pazara se sprqh na dva modela - HP PhotoSmart 935 i PENTAX OPTIO 33L. Znam 4e razlikata e sa6testvena i optikata i v rezoluciqta na matricata, no vse pak tarsq optimalniq variant, ima li po-podhodq6ti modeli za cena do 650 leva, no samo da ne sa Canon - ne se ponasqm s taq marka. Iskam va6eto mnenieto kato mnenie na profesionalisti [smile] Blagodarq predvaritelno!

Отговори на това съобщение
 Re: Digital photography
Автор: J0R0   
Дата:   14-01-04 16:29

HP и Pentax са все с оптика на Пентакс. Като гледам вариото е едно и също - трикратно.
Така, че няма особено значение от към оптика.
Резолюзията на Хюлета е по-висока - 5 МП е, срещу 3 на Пентакса. И матрицата е по-голяма по размери, така, че ако са на една цена - взимай HP-то.

Автор: whisper   
Дата:   14-01-04 16:42

Ne ne sa na edna cena [cool]
PENTAX-a e 450lv, a HP-to 650lv.
Az zatfa pitam i za nqkfi drugi predlojeniq, 6tot moje da ima ne6to po-evtino i vse pak dobro. Az principno bih vzel HP PhotoSmart 945, ama nqmam 900lv za nego [smile]
Ta... [smilie11]

Автор: 7ntxx   
Дата:   18-01-04 15:48

Ако те интересува продавам Minolta Dimage S414. 4MP,4x оптичен зум.Апарата е в отлично састояние, на 4 месеца,на около 300 снимки,пълен комплект кабели и софтуер и 16МB CF+2 комплекта батерии/8бр./+зарядно+статив+малка чанта+ допълнителни 64MB CF.
Според мен е много добър,ама аз съм само любител.
Цена-450лв.

Автор: prozac   
Дата:   18-01-04 23:48

7ntxx, dai niakakvi koordinati.

Автор: Empy2Strah   
Дата:   18-01-04 23:57

Minolta Dimage S414
Добре - ако още не си го продал 7ntxx и си от София , с удоволствие ще го купя - от отдаван си търся нещо такова!
Обади се на 0888235693

първа  назад  1     всички  напред  последна