Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Оправен бъг (малко като страничен ефект, но все пак оправен;)
Автор: Стефан   
Дата:   05-10-04 15:17

Потребителите с никове на кирилица вече могат да си сложат снимки на профилите. Преди в името на всяка снимка качена на сайта се вмъкваше ника на автора и по тази причина снимката на автора в профила не се виждаше (не знам защо точно там се проявяваше този страничен ефект, в албума нямаше такива проблеми). Вчера забелязах, че покрай новия анонимен конкурс, SAS е махнал ника и вече няма такива проблеми. За да ви се види снимката обаче, трябва наново да я качите, защото старата си стои със старото име с кирилицата. Аз вчера си я рефрешнах и вече имам снимка, само дето като се гледам така опакован на Вазов връх през зимата (каквато снимка бях сложил преди) ми става студено [smile] :) Май ще си я сменя довечера с една лятна снимка, където всичко е наобратно на тази [cool]
Това за информация на тези които са с кирилски никове и са опитвали да си сложат снимка.

Отговори на това съобщение
 Re: Оправен бъг (малко като страничен ефект, но все пак оправен;)
Автор: machine_head   
Дата:   05-10-04 15:29

Стефане дай акъл от де да си намеря зарядно за Г5 "на по-тънко"? [smilie3]

Автор: junior   
Дата:   05-10-04 15:30

нали имаше един дето си беше разбил Г5 на парчета... на него вече не му трябва зарядно...

Автор: machine_head   
Дата:   05-10-04 15:51

де го този?

Дата:   05-10-04 15:53

ми де да знам кой беше... ама урева форума и търсеше да си купи нов Г5 примерно за утре....

Дата:   05-10-04 15:58

те ти го
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=40980&t=40975&phorum_uriauth=#reply_40980

първа  назад  1     всички  напред  последна