Автор: Thor
Дата: 20-09-04 19:43
ама виж сега ,аз никой не карам да си взима каквото и да е ,аз казвам аз какво бих направил и което съм направил , просто си давам мнението ,нека който иска да си го даде ,но такива глупости че обектива ( а въпроса е как по какви показатели ги е сравнил за да стигне до този извод ??? ) на SONY DSC-F828 като качество сравнен с версия на същия обектив за CANON DSLR щял да струва колкото два CANON-а не мога да отмина ,аз много добре съм писал че за мен качеството е пред "поливалентността" ..така че спора е излишен ,който иска да потроши пари с които може да си вземе DSLR за това SONY да го направи ,но първо да прочете някакви реални за и против и най вече да си реши на кое ще даде преимущество .. пък и за какво му трябва фотоапарат .. нали точно за това е форума някой като дава мнение да се аргументира ,точно затова и реагирам така аз ... единственото предимство на SONY-to фотографски погледнато е че е със зум и от тази гледна точка можеш да снимаш като зумираш ,второто предимство е че като цяло излиза по-евтино ,но толкова , за качествени снимки сравнено с CANON 300D не може да се прави сравнение нито за възможности във фотографията ..останалото са субективни и персонални мнения ..
|
|