Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся една снимка...
Автор: iiccoo   
Дата:   08-10-06 12:04

Съжалявам ако на някой темата му се стори тъпа, но преди време си харесах много една снимка, а сега не мога да я открия. Забравих да я сложа в "любими" и сега я няма :( Ако знаете на кой е или самия автор прочете темата моля да ми я покажете.
Става дума за един брадат старец в близък кадър, а назад в перспектива вдясно са подредени 4 казана. Снимката е доста тъмна.Дано някой се сети [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся една снимка...
Автор: SpUd3r   
Дата:   08-10-06 18:23

Аз съм си я сложил в любими същата снимка :)
https://photo-forum.net/i/448690

Автор: iiccoo   
Дата:   08-10-06 19:35

Мерси много :) Наистина е страхотна.

Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   09-10-06 00:33

тази снимка е невероятна, жалко че не е направена от българин, потресена съм, дори и колаж, тя е перфектна като качество и подчертава прекалено силно онова народностното, дето е на изчерпване у нас, не мога да повярвам, че е направена от небългарин, който я е кръстил сигурно така както са му превели някои от думите на модела, относно патриотарските заяжданици за нелепото или по-скоро натурално заглавие

първа  назад  1     всички  напред  последна