Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon Soft
Автор: Legba   
Дата:   06-10-06 15:01

Nikon Camera Control Pro 1.0.0

http://rapidshare.de/files/35408942/CAM_control.part1.rar

http://rapidshare.de/files/35467692/CAM_control.part2.rar

Не е тествано! Незнам за какво служи.
Видях линка и реших да споделя

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon Soft
Автор: Legba   
Дата:   06-10-06 15:04

https://photo-forum.net/static/forum/2006-10/tdqv5684.JPG
http://i12.tinypic.com/4347zte.jpg

Major Features

Take Control of Your Photography — Remotely

Using the USB or Firewire cable that’s included, and/or optional WiFi adapters for selected models, Nikon Camera Control Pro allows photographers to capture critical shots. Once the image has been taken, it can be viewed immediately on a PC screen.

Wildlife and nature photographers will be able to set up a camera near a bird’s nest or in a hide and take that once-in-a-lifetime shot. Industrial photographers can safely place the camera at special locations to record critical elements of a manufacturing process. Using the software’s built-in intervalometer function law enforcement and government agencies can now use cameras for continuous surveillance purposes.

Viewer function

Enables captured images to be viewed within the software. Viewer window contains the following buttons: “Previous image”, “Next image”, “Show focus area”, “Fit to screen”, “100%”, “50%”, and “Delete”.

Tone Compensation Curves can be saved in camera

In newer Nikon digital SLRs, including the D2Xs, customized Tone Compensation Curve data can be saved to tailor the camera’s behavior to the photographer’s vision and improve efficiency when using multiple cameras at the same time.

Improved graphic user interface

A simulated (camera) LCD panel on the computer screen performs the same function as the camera’s viewfinder display and is consistent with those used in the latest cameras for smoother operation. It is also possible to control the camera from your personal computer without having to use the control menu on the computer.

Compatible with Nikon’s Image Authentication Software

Image data can be transferred and stored without affecting the authentication function.

Compatible with WiFi operation

In addition to supporting USB cable connections, Camera Control Pro offers compatibility with the optional Wireless Transmitter models WT-2 and WT-3*. When attached to a digital SLR, the WT-2 and WT-3* enable remote shooting and setting via a wireless LAN over WiFi.

Автор: джъмбо   
Дата:   06-10-06 15:14

хубаво софтче само дето на мен ми трябва версия 1.1.1 а тя не е излекувана[smilie2] да му се невиди

Автор: kaff   
Дата:   06-10-06 16:19

[beer]

Автор: laer   
Дата:   06-10-06 16:40

защо не мога да изтегля втория файл!?

Дата:   06-10-06 16:49

защото с малки букви пише че или вече дърпаш нещо от този И адрес или да чакаш 30 мин това е с цел да те накарат да си купиш акаунт....

но ако ще го ползваш с д80 или д2х няма да ти свърши работа защото трябва да се ъпдейтне а при ъпдейта крака заминава...

Автор: THC   
Дата:   06-10-06 17:00

Jumbo, stava li za D100? Da zanm ima li smisul da go durpam.

Автор: dau   
Дата:   06-10-06 17:02

Джъмбо а ти какво цел имаш да прецакаш фирмата, която произвежда техниката с която ти се изхранваш ...

е да си имаме балканското мислене ...

ама ако някой иска да те прецека като отидеш да му снимаш сватбата няма да ти е приятно а?

не вярвам да струва $1000 това да не можеш да си го купиш, ако имаш нужда от него...

[smilie23]

Дата:   06-10-06 17:02

става ама ако си имаш стария никон кепчър не ти трябва тази особена разлика не намерих

Автор: THC   
Дата:   06-10-06 17:03

E niamam go stataria capture, shte go probvam tova da go vidia kak raboti[beer]

Дата:   06-10-06 17:08

дау мойто момче кажи ми че си си купил сам всичкия софт който ползваш и ще ти позволя да се дуеш а аз ще си посипя главата с пепел

иначе стария никон кепчър съм си го купил и не виждам смисъл да дам още 150$ за новия пакет
ще се правя на пират
дал съм на тази фирма над 15 000 за хардуер значи ще го преживеят за 150 $ за софт

сега снимай и ми покажи всичките си лицензи или млъквай и не се обаждай че почваш да ми писваш

Автор: neddrag   
Дата:   06-10-06 18:18

джъмбо написа:

> хубаво софтче само дето на мен ми трябва версия 1.1.1 а тя не е
> излекувана[smilie2] да му се невиди

Ако намериш лек, прати го и насам.

Автор: dau   
Дата:   06-10-06 18:22

Ползвам линукс...

в къщи имам пиратски шоп ... ама не правя пари от това...

ако имах студио и да изкарвам пари със снимане щях да си купя всичко белийв ми ...

и не лъжеш никон лъжеш себе си, ама няма как да го разбереш...

10к хитреци като теб по $150 сети се къде могат да отидате тези пари примерно в разработка на нови обективи или ФФ или по як софт
ама нейсе [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   07-10-06 00:25

както ти споделих дал съм 15к за хардуер и смятам че в такъв случай софтуера ми се полага по дефолт....

едно време като си купувах магелан и той се продаваше заедно със софтуера
щом купуваш хардуера значи си си платил и за софта а аз мисля че добри пари съм дал на никон...

между впрочем новата програма я държа за забавление
работя със стария никон кепчър който е с вградената контрол камера (а не да ми минават с идиотски номера да давам по 150$ за всяка от двете програми) и както ти споделих стария кепчър съм си го купил
онзи ден го ползах даже в студиото пред клиент вместо да ползвам новата програма...

иначе някой ден като дойда на гости и открия пиратски дискове да не почнеш да ми обясняваш че лъжеш себе си??? 10 човека по 720$ за шоп това знаеш ли за разработването на колко плъгина ще иде а?

първа  назад  1     всички  напред  последна