Автор: vasil.varbanov
Дата: 04-10-06 21:00
Да, силно се надявам новите правила да променят нещо.
Много хора изреваха "ама аз качвам тук снимки, за да ги видят приятелите ми, дето са еди къде си, аз не разбирам, не съм профи, моля не ми хулете снимките". Уж да ги покаже на някой, пък ги качва в "Избрано" и форумът се задръства с боза. Еми вижте сега, за тази цел – разтоварване на карти и семейни албуми си има други сайтове. Този тук претендира да е фотографски. Писна ми, ама наистина много ми писна, да преглеждам над 30 страници в "Избрано"(450-500 снимки) и от тях да намеря 10 дето стават. Т.е. от всичко качвано досега 2-3 % ставаше. Твърде малко. Дано сега това положение се промени.
Няма съвършена система. Админите много пъти са отправяли предложения към потребителите да дават идеи как да се вдигне нивото на сайта. Всички лаят, но малко хора дават конструктивни/работещи/ефективни предложения. В този смисъл – чест прави на Админите, че се опитват да направят нещо, дори и да им струва намаляване на трафика. Дали ще работи или не, времето ще покаже. Може да се наложат още промени, ще видим. Засега добре изглежда. Твърдо съм ЗА да се правят всякакви промени/ограничения/рестрикции, ако това ще доведе до намаляване на плявата и вдигане Фотографското ниво на сайта.
Щото сайта е готин, нал тъй
|
|