Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 АНОНИМНИТЕ - ЗА или ПРОТИВ ?
Автор: Pat   
Дата:   04-09-04 21:50

Само гледам, не се обаждам, тук-таме гласувам, по всички теми има хора компетентни в отговорите си.
Направи ми впечатление в една тема, че не се стигна до разумен изход на въпроса с анонимните, пак се скараха, пак избиха комплексите [smilie23]
Искам само да си кажа моето мнение ако може.
Както в народното събрание има анонимно гласуване, както навремето са правили балове с маски, за да могат хората да кажат "обичам те!" без да се притесняват, както и на много други места това се практикува, за да може истината да се каже направо, така и тука трябва да има анонимни коментари.
Това не е безличие и страх, не ме разбирайте погрешно, това е демокрация, но без злоупотребите!
Замислете се само, не са ли анонимните коментари в един момент истинските думи, които искате да кажете на някой или за дадена снимка без да навлезете в лични конфликти и спорове и без да има негативни последствия.
Думите чисти такива каквито са.
Не говоря за злобните забележки, тях винаги ще ги има, дали през анонимен или през регистриран ник-фантом. Там трябва да има цензура и ако админите не смогват - да дадат права на модератори на които им имат доверие.
[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: АНОНИМНИТЕ - ЗА или ПРОТИВ ?
Автор: Brummaker   
Дата:   04-09-04 21:55

амииии.....https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0034.gif ... и така и така [smilie3]

Автор: IzI   
Дата:   04-09-04 22:08

protiv anonimnite. Vseki moje da ne si napishe nicka i da zapochne da govori za tazi i onaq snimka.Spored men e po dobre da znaesh koi e choveka koito se gavri sus snimkite ti. Na men mi e pisnalo! Vse edno kato sum hvanala fotoaparat i vednaga trqbva da pravq snimki koito da sa top na vsichkite konkursi! [smilie23] [smilie23]
S dvete ruce protiv anonimnite!

Публикацията е редактирана (04-09-04 22:11)

Автор: Thor   
Дата:   04-09-04 22:10

за [smilie24]

Автор: Yulo   
Дата:   04-09-04 22:15

Нека си ги има...казват по някоя глупост,голяма работа..ама не трябва да им се обръща внимание.. или както е казал поета- убий простака с мълчание ..:)

Автор: Brummaker   
Дата:   04-09-04 22:18

[smilie24]

Дата:   04-09-04 22:22

дълъг живот за Онанимките [smilie5] от мен [cool]

интересно когато се обявих в тяхна защита , тогава ми се появиха под картинките [smilie5]

Публикацията е редактирана (04-09-04 22:27)

Автор: stoevmobile   
Дата:   04-09-04 22:25

Pat, и прав си и не си,
на такова настроение съм, че вляза ли в галериите, майка плаче, ще се излагам до сутринта, от точката бръмбар ще изкарам, от нищото-нещо, заради личните си проблеми в момента... Човек оценява снимки и коментира според моментно настроение.
Хе-хе - пратих снимка и на Thor, за да имам свидетел, ако извърша някоя глупост от яд...
Ядосан на себе си..[smilie11] [smilie11]
Чакай да се логне и някой от тези, дето търсят само скандали тук.
А за цензурата, има я ама късно, ако ти теглят една майна , сега и тука, може и да бъде изтрита след няколко дена, ако я видят.
Това не е предплатен сайт, дето всичко да минава през webmastera. Тука и той е човек, отмарящ и снимащ някъде.
Ако ти се виждам неадекватен, не му обръщай внимание, днес е събота и посред нощ

[beer]

Дата:   04-09-04 22:29

хех стоев пак си се натаралянкал до козирката ,ква нощ те гони слънце грее ..[smilie5]

Автор: Poshtarov   
Дата:   04-09-04 23:15

Бони, нали щяхте да слагате опция, с която всеки автор решава дали да бъде коментиран от анонимни??
Моля за отговор!

Автор: marto   
Дата:   04-09-04 23:16

Чакай малко и ти бе......

Автор: stoevmobile   
Дата:   04-09-04 23:23

Poshtarov, големият бутон иде, ама изчакай малко, и по-голям ще дойде![smilie24] [beer] [beer] [beer]

Дата:   04-09-04 23:35

?

Дата:   04-09-04 23:37

Кво се чудиш бе,той Бони той каза към 15-20-ти септември!?!?!
Ти май четеш между редовете а ?

Дата:   04-09-04 23:38

Da - taka e.
OK

Дата:   04-09-04 23:39

хм .. ко са чудите бе ,Пощальонов още не е получил писмото за бутона [smilie5]

Дата:   04-09-04 23:40

Айде лека,че май много ми дойде Поморийската....
[beer]

Автор: Анонимен   
Дата:   05-09-04 00:35

Аз лично съм ЗА[smilie24] Анонимните [smilie7]

Автор: yanee   
Дата:   05-09-04 04:13

Makar da s4itam prisystvieto na hora bez nik vyv foruma za nekorektno, 4esto ocenkite, koito "anonimnite" davat za nqkoi fotografii syvpada s moeto;)) Veroqtno "maskata na anonimnost" im dava onzi kuraj (ot koito az nqmam nujda), da kazvat iskrenoto si mnenie. Na men anonimnite ne mi pre4at 6tot' sym toleranten, dori i kym 4ove6kata prostotiq:-P "Nenazovalite se" ne sa vinovni, 4e im e v pove4e;)), ne ste li syglasni?
Vse pak namiram za prakti4no da ima "anti-anonimus buton" za onezi, koito sa bolezneno 4uvstvitelni kym takyv sort repliki i byzikni...taka mai vsi4ki strani 6te sa dovolni?

Автор: Георги   
Дата:   05-09-04 08:38

яко против,

да си казват мнението наум

Дата:   05-09-04 08:47

не става въпрос за бъзикни,

откъде накъде човек, който го е срам или не му стиска да застане зад думите си, ще има право на мнение.

да знам, че трябва да може потребител да гостува на сайта без да се регистрира, но практиката показва, че се ползва за системно акане под снимките :)

анонимките обикновено не са гостове на сайта, а имат склонност да изказват "експертно мнение" за фотографията.

да мрат анонимките :)

Автор: Krassy   
Дата:   05-09-04 11:33

Ако Вашите снимки не Ви притесняват, нито позицията във форума, тогава защо трябва да се притеснявате от анонимните?
С техните си коментари просто си личи че не излагат Вас, а таят злоба, заист или комплекс!
Ако Ви пречат критиките или намеците им - значи проблема е във Вас! Ако няма защо да се притеснявате, значи анонимките не биха Ви жегнали!
Ако са пряко обидни думи, то те загрозяват не само Вашата снимка, а и сайта и трябва 'оперативна' намеса!
Георги, не е ли също толкова анонимен ник-а 'блабла' който няма нищо в профила си и е регнат за 3 минути с тази цел?
Не се впрягайте толкова [beer] [shtrak]

Автор: Krassy   
Дата:   05-09-04 11:34

П.П.
Срама, нестискането или срамежливостта, дори страха не прави някой по лош от теб например?

Автор: joy04   
Дата:   05-09-04 11:47

Прав е Краси, не всеки има смелостта да се изкаже, имайки предвид богатия си опит - да бъда разпъната на кръст[smilie3] - нямам нищо против анонимните, но аз ще си продължавам по овенски - такава съм - не мога да се променя, а и не искам[beer]

Дата:   05-09-04 13:06

Ами да, също толкова анонимен е, аз съм `за` да мога да си трия коментари (както не веднъж съм споменавал),

Защото аз шервам моите снимки, и моята визия. Да, тя е любителска и не претендира за художественост. Но си е моя и споделям снимки с останалите. Не съм длъжен да го правя. Не очаквам нищо и не получавам нищо (освен много рядко сносни коментари, които ми помагат евентуално да снимам по-добре).

Знам, че никой не е примрял за моите снимки, но и аз не съм примрял за 50тина точки. Като ми писне от простотията си трия снимките и след кратка почивка качвам понякога нови (вече 2 пъти досега... трябваше да са над 200 иначе).

Сигурно в един момент ще спра и да качвам.

Така, че няколко анонимни мнения определено не ми вгорчават живота (дреме ми на оная работа), но понякога дразнят малко.

Моето мнение е - да могат да се забраняват анонимните коментари (и дай боже човек да може да трие коментари или да банва потребител да не му се празни под снимките). Просто мнение :)

П.С. Знам, на който не му оттърва - да не качва снимки. Това е най-лесното.

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна