Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 canon A530
Автор: hubawata   
Дата:   27-09-06 17:54

Здравейте
Къде мога да видя снимки на Canon A530, и заслужава ли си тая машинка ?

Отговори на това съобщение
 Re: canon A530
Автор: rosentushev   
Дата:   27-09-06 18:59

[smilie24]

Автор: nikiii82   
Дата:   28-09-06 09:57

http://www.steves-digicams.com/2006_reviews/a530_samples.html
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM

Във втория линк можеш да сравниш снимките му с други апарати. Според мен не си заслужава изобщо.[smilie23] Създава нов клас апарати "Ултрашуум". Шуми повече от Панасоник, от Марица, от шушлек. Абе направо е рекордьор.

Автор: Avril   
Дата:   30-09-06 22:08

hubawata аз съм притежателка на такава машинка и смея да кажа, че според моето непрофесионално око са добри. Ако те интересува драсни ми един майл Avril@mail2hell.com и ще ти пратя снимки.

Дата:   01-10-06 00:44

Нищо не шуми повече от Паналайка, не слушай "разбирачите", те не знаят какво вършат и затова господ ще ги опрости. [ezik] Иначе сериозно, апаратчето си го бива и в този ценови клас е много добро! Мисля че ще си доволна. [shtrak]

Автор: simbon4o   
Дата:   01-10-06 01:33

[smilie5] шуми щуми, просто зависи какъв шум искаш. На въпроса - мисля че от А520 нагоре А5ХХ серията е неизгодна и непривлекателна. А610 е следващото на канон което си заслужава вниманието. Бих погледнал ако бях теб и Samsung S500, S800 освен тях в базара има много интересни предложения в гаранция. Примерно бях мярнал FZ5 с екстри за 500лв, което е много яко апаратче и беше и с остатъчна гаранция. И така, мисля че щом не си наясно то не трябва хич да бързаш!!! Виж добре всички мнения, виж си финансовите възможности, знай че само апарата няма да прави снимки, трбва раница, стативче малко поне, чантичка, филтри евентуално, батерии, карти... и те са пари.

Дата:   01-10-06 19:32

Тушев, ти няма ли си вземаш вече Пентакса. Стига ги варди тия малките на Канон, като разплакани деца. Само Практика, Benq и HP снимат по-зле от тях.[ezik] А пък тия А5хх са егати флегмите. По-бавни са от лентов с включено проявяване. Щях да забравя - А530 шуми повече от всяка Паналайка[ezik] . Ама така поне снимките му са по арт.[smilie5]

Дата:   01-10-06 19:50

nikiii82, много си сладък, апропо, ти от къде си? Имаш странен изказ, кой клас си? [smilie10]

Дата:   01-10-06 20:09

Ей хвана ме с прочутия и странен варненски изказ.[smilie19]Тук просто съм цъкнал на форумен жаргон. АПРОПО да Ви похваля и Вашият френски изказ е очарователен.[smilie5] Сега започнах 17ти клас обаче имам 2 години прекъсване. Дай сега сериозно - скоро очертава ли се да станеш яростен защитник на всичко що е Пентакс. Тогава може да направим една коалицийка Антиканон[smilie3]

Дата:   01-10-06 20:24

Прощавам ти всичките правописни грешки![smilie5] Сега сериозно - готов съм на всякакви разумни коалиции!!![beer]Около Нова Година, мисля вече да съм с K100D, пък ще видим [smilie3]

Публикацията е редактирана (01-10-06 20:27)

Дата:   01-10-06 20:58

Автор: rosentushev
Дата: 01-10-06 20:24

Прощавам ти всичките правописни грешки!

Тия пък къде ги видя[smilie11]? Още малко ще кажеш, че пиша във форума много криво и разкрачено.[smilie5] На тебе не ти прощавам, че вдигаш рейтинга на А5хх серията[ezik] . Поне докато не вземеш Пентакса. Като цъкнеш първата китка с него сам ще стъпчеш Ато. И до базар няма да стигне дори.[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна