Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Снимките, които ще бъдат изложени в неделя
Автор: admin   
Дата:   15-09-06 18:51

ТУК СА!

Всички сте поканени в неделя на откриването на изложбата "София" на последната станция на метрото - Обеля, от 17 часа.

След откриването изложбата ще се движи във вагоните на метрото.

Отговори на това съобщение
 Re: Снимките, които ще бъдат изложени в неделя
Автор: counter   
Дата:   15-09-06 18:53

[smilie24] [smilie24] [smilie24] Чудесно [beer] [smilie21] [smilie7]

Автор: harmelita   
Дата:   15-09-06 19:43

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [shtrak]

Автор: tpechat   
Дата:   15-09-06 19:49

hehe
nashta kriva seria topi relsite [smilie21]

Автор: Junior   
Дата:   15-09-06 19:51

Авторите и организаторите са се потрудили, затова не бих искал моите забележки да им прозвучат прекалено критикарски:

1. Не е редно да се участва в конкурс обявен тази година със снимки от преди 3 години...

2. Когато се снима красива сграда, трябва да се поеме отговорност за архитектурно правилното й представяне - поне 6 от снимките на забележителности страдат от явно нежелана конвергенция...

3. Предходната забележка не е насочена към "артистично" изкривените с шопа фасади... За тях, както и за неестествено оцветените небета отделям специално внимание, като съвсем нетипични за архитектурна фотография...

Още веднъж поздравления за поредната изложба на Фото-форум и за отличната организация (както винаги) от Метромедиа.

Автор: veronichka   
Дата:   15-09-06 19:54

na ТРЕСНАТ i Behemot photkite rulez[smilie24] [smilie24]

Автор: tpechat   
Дата:   15-09-06 20:03

az misleh i da tiltna neshto ama me domyrzya [smilie18]

Автор: sounder   
Дата:   15-09-06 20:13

ща TILT-на аз тебе [smilie5] [smilie24] [smilie18] [ezik]

Автор: dobromir33   
Дата:   15-09-06 20:15

A tozi avtor dreamfall e s 3/3. Dobra uspevaemost = 100 %. Samo che snimkite mu sa zle. Ne znam kak sa izbirani [smilie23] Osobeno taia deto ima reiting 2 tochki [smilie23]

ТРЕСНАТ i Behemot [smilie24] [smilie24]

Автор: Yozo   
Дата:   15-09-06 20:30

Junior, мотото на конкурса е "вашият оригинален поглед към това, с което всеки ден се срещате и вече не забелязвате". Това не е изложба тип "Туристически справочник" [smilie3]

Дата:   15-09-06 20:38

Yozo,moje i da e taka ama bolshinstvoto ot snimkite izglejdat tochno kato ot turisticheski spravochnik.

Автор: Yozo   
Дата:   15-09-06 20:51

Ще ставаме ли жълти? [smilie5] [smilie7]

Автор: SLR   
Дата:   15-09-06 21:14

Особенно оригинален е погледа върху статуята на София[smilie10] [smilie18] [smilie8]

Автор: praetorian   
Дата:   15-09-06 21:26

[smilie5]

Автор: Damajanoff   
Дата:   15-09-06 21:29

хъ.. аз си мислех, че печатат снимките с по-висок реитинг а те са ми изпечатали снимката с почти най-малък рейтинг от тези които съм им пратил странно...

Автор: praetorian   
Дата:   15-09-06 21:32

Рейтинга едва ли има значение, защото аз имах 2 снимки с относително висок рейтинг и не са избрани [smilie18] Както и да е, сигурно погледа ми не е бил достатъчно "оригинален" [smilie18] [smilie18]

Автор: mrtn   
Дата:   15-09-06 21:40

Странното за мен е, че от 64 снимки има 6 на Ал.Невски, 4 на Ротондата, а повечето от другите се повтарят по два пъти. Да не говорим, че трите снимки на Св. София, "Незнаиния воин с вечният огън" и "Вечният огън" са си направо еднакви!

Иначе организацията е на ниво! Успех!

Публикацията е редактирана (15-09-06 21:43)

Автор: nki   
Дата:   15-09-06 21:44

Хора не винете организаторите, че са избрали снимки с нисък рейтинг, а и не плачете, че снимката ви няма да се се разхожда с метрото. Вижте колко са снимките на "Ал.Невски"[smilie18] Те това ще да е единствената забележителност в София[smilie19] Не знам, но в списъка с обектите за конкурса други работи видяхме май[smilie11]

Автор: PolarBear   
Дата:   15-09-06 22:30

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   15-09-06 22:38

I pretorian i polarbear imahte mnogo dobri snimki za koito ne znam zashto ne sa izbrani [smilie23] Za tova govorih [smilie23] Kali222 - mnogo dobra snimka. acidness - neveroiatni popadenia i originalni nai-veche [smilie24] Eto tova az vikam nestandarten pogled. A ne kartichki kato ot spravochnik [smilie23]
Nema da govora poveche [ezik]

Автор: doktora   
Дата:   15-09-06 22:45

Само да вметна,че на мойте снимки ми се струва,че не ми е правилно изписан ника.Моля да го корегирате!Пише се doktora,a не Doctora.Това си е друг форумец.Ако не съм довидял-извинявам се.И благодаря![smilie24]

Автор: junior   
Дата:   15-09-06 23:36

Йоцо ли си,Гоцо ли си, дори само от отговора ти прозира слаба фотографска култура... Но понеже държиш на разяснение, ще ти кажа - това да рзтегнеш библиотеката със Skew-то НЕ Е АВТОРСКИ ПОГЛЕД, апросто мазня със шопа... Да минеш и да щракнеш Ал. Невски по между другото, правйки го с криви вертикали, НЕ Е НОРМАЛНА, а точно туристическа фотография, па ако ще отзад облаците да са се подредили в редица и да играят КАН-КАН... то всеки дедо-японец ше я направи същата.... и ако принизяваш архитектурната фотография до "туристически справочник" май само си хабя пикселите да пиша....

Автор: yozo   
Дата:   16-09-06 00:10

Какъв ти е проблема незнам... Не виждам защо се заяждаш. Да аз не съм като тебе, не претендирам за висока фотографска култура. Но и не си позволявам да си правя гавра с ник-а ти и да те наричам нискокултурен. Нито да се обръщам по такъв начин. Мойта фотографска култура може да е ниска, но за сметка на това твоята човешка май леко ти липсва. Съжалявам, не съм такъв естет познавач. Ама снимал съм, избрали са ме. На хората са им харесали, сложили са ги. Като не си доволен заповядай, организирай си изложба, наеми си професионални архитектурни снимачи, плати им да снимат пък после стани жури, избери си каквото ти е на душата. Това е форум за хората и от хората. Има и такива като мене - слаби аматьори. Ама това е положението, тежък е живота. Аре със здраве.

Автор: black_swans   
Дата:   16-09-06 00:50

значи, ако ми позволите една забележка! https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/imcw7946.JPG
https://photo-forum.net/res/15izlojba/Sv.Sinod.jpg
Предназначението и функциите на тази сграда не са за църковно-исторически музей. Тя е строена за и е Богословски факултет на Софийския университет - за това е строена, това е и сега! Отделен е въпроса, че на част от втория й етаж, поради липса на място другаде, се помещава въпросния музей, в който са изложени може би само 5% от експонатите, с които разполага.

Автор: rumenn   
Дата:   16-09-06 01:54

Хубави са снимките..аз не вервах че в софия има какво да се снима[smilie5] [beer] [shtrak]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна