Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Раздел "Критика"
Автор: zheleff   
Дата:   22-09-06 20:27

Наблюдавам, че се публикуват снимки от много много добри до т.нар. "Сем.албум". Тъй като всеки има възможност да публикува нови фотки го прави. ФФ е място където се срещат можещите и желаещите. Когато обаче желаещите се окажат нежелаещи да се учат се появат искри. Та след толкова много думи - що не откриете нов раздел "Критика" пък вътре да публикуват автори готови на жестока грдаивна критика.

Отговори на това съобщение
 Re: Раздел "Критика"
Автор: HSGeorgiev   
Дата:   22-09-06 20:30

Ми ти що не вземеш първо да хвърлиш един поглед тука:
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=14844

Дата:   22-09-06 20:42

Ей да бе, пък аз си мислех че топлата вода не била открита. Благодарско.

Автор: apov   
Дата:   22-09-06 20:44

Да наистина има такъв раздел, но там авторите не могат да публикуват свои снимки.

Дата:   22-09-06 21:00

Вижте, май не ме разбрахте. Идеята ми беше за отделна рубрика сложена някъде между "рейтинг Б" и "Форум" примерно, а не да търся профил "критика", да пиша лично съобщение до админа и т.н. Простите нещица са най-добри бе хора. А на мен сегашният начин ми се струва малко сложен. То може и причината да си е у мен ама ...

Автор: AMAZER   
Дата:   22-09-06 21:29

[smilie24] [smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   22-09-06 22:11

[smilie5] [beer]

Дата:   22-09-06 22:35

Ами да де, идеята доколкото си спомням беше тези неща да минават през админите и при снимките за критика да не е толкова явен автора. Тоест май нарочно беше направено така, нали...
Ако авторите могат сами да пускат там или в някаква нова рубрика снимките си и да очакват критика, то за какво са сегашните коментари под снимките за гласуване?
Ще отговорите, че те на практика не са критика, така се получава - да прави сте. А в новата рубрика как ще сте сигурни, че никой няма да пуска постинги от рода на "++++++", "супер" и т.н.? И на практика - същия резултат...
И още нещо май имаше - че е по-добре някой с опит да преценява коя снимка да се пусне в рубриката, в смисъл че анализа на някой снимки би бил по-подходящ с "учебна" цел.
Просто не виждам една такава нова рубрика как ще избегне недостатъците на сегашната система.
А иначе - идеята е очевидно много хубава - няма смисъл вместо градивна критика да получаваш както необосновани нападки, така и необосновани и прекалени похвали. [smilie24]

Дата:   22-09-06 22:50

HSGeorgiev идеята ми беше не за друг начин за коментар на снимките, а на възможността който иска /и е готов/ да получи истинска критика и нищо повече /без лиготии, символчета и т.н./Иначе си прав, че няма смисъл от повторения.

Дата:   22-09-06 22:58

Много добре те разбрах и намирам че си много прав. Мисълта ми беше, че ако не можем да получим истинска полезна за автора критика в сегашните коментари (които са предназначени точно за това, предполагам) ще има същите проблеми и в новата рубрика. И предполагам за това сегашния раздел за критика беше усложнен и предполага публикуването на снимка за критика чрез админите и т.н. Ясно, че в момента няма как да получиш градивна критика, но Бони обяви, че скоро ще бъдат въведени доста радикални промени и по отношение на ограниченията за гласуване и за критика и препоръки (надявам се). Така че да изчакаме, може и да има вече идея за работещо решение [smile]

Дата:   22-09-06 23:01

Да изчакаме, а през това време [beer]

Дата:   22-09-06 23:04

[beer] [beer] [beer]

Автор: mano   
Дата:   22-09-06 23:19

А за да не се претрупва много може да се направи лимит да могат да постват само автори, които има снимка с рейринг на едиколкоси точки. Така ще се избегнат снимките за семейните албуми.

Дата:   22-09-06 23:24

Стига бе хора, това изобщо не работи. Та нали там е проблема - ще гласуват хора със снимки на едрогърдести мадами, гледащи я сърдито, я закачливо. Пак се връщате в началото така.

Автор: mano   
Дата:   22-09-06 23:27

Важно условие е за снимките да не може да се гласува а само да се критикува. Ако нямаш какво да критикуваш просто нищо не пишеш.

Дата:   22-09-06 23:30

В това има повече смисъл. Предвиждам всяка критикувана снимка да се превръща в един отделен форум, ама времето ще покаже.

първа  назад  1     всички  напред  последна