Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 stock sekcia?
Автор: mikentura   
Дата:   07-09-06 16:06

Kakvi sa otzivite ot tazi stock sekcia. ima li kopuva4i? Nyakoi da e prodal nesto

Отговори на това съобщение
 Re: stock sekcia?
Автор: MShte   
Дата:   07-09-06 16:30

"кУпувачи" се пише

Автор: simbon4o   
Дата:   07-09-06 18:08

ами аз нищо! Не че са ми особено добри снимките, ама не съм чул някой да е продал, освен на хора които е намерил от другаде, мисълта ми е че не знам някой който търси да купува да търси от сайта.

Автор: navy   
Дата:   07-09-06 18:10

Аз си го знаех от преди година [smilie7]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   07-09-06 18:17

По сток секцията има още много работа, докато стане удобна за клиентите. В този си вид тя не може да функционира като e-commerce сайт. На няколко пъти админите уверяват, че нещата няма да са задълго така... Чакаме.

Автор: simbon4o   
Дата:   07-09-06 18:19

ако се помисли за един вид реклама на сайта пред хора които има интерес от такива снимки и може би да се позволи по-ниски цени да се слагат, може и да потръгне според мен. Ама аз примерно съм готов да дам моя снимка за 10-20лв а минималната цена я знаете. Не знам, може би като започне не авторските права да се гледа по-сериозно и рекламните агенции и тем подобни спрат да ровят гадни изображения от нета ще се оправят нещата. Между другото, може да се добави секция - "изкам снимка" така клиенти ще пускат заявки за снимки и авторите ще се предлагат(хем за клиента добре, хем за авторите).[shtrak]

Автор: MShte   
Дата:   07-09-06 18:33

Има файда. Мен ме потърсиха и намериха ... [smilie24] [ezik]

Автор: landstar   
Дата:   07-09-06 19:09

До админите: абе хора, два пъти ви моля да ми намерите автора на една снимка в сток секцията - едни шарени бабки има на нея.
babki.jpg
Снимката излиза на банера на секцията, но вътре не мога да я намеря.

Автор: marto   
Дата:   07-09-06 19:14

търси, търси...

Автор: PolarBear   
Дата:   07-09-06 19:20

landstar, вероятно е на JORO. Ако я няма в профила му - виж в личния му сайт.

Автор: mikentura   
Дата:   11-09-06 09:52

yavno oste ne e srabotla tazi sekcia,
mersy za komentarite

Автор: boni   
Дата:   11-09-06 10:13

До тука доста автори, които са показали добри неща в сток секцията, са продали, получаваме копия от поръчките. Ние сме я разпратили по доста рекламни агенции. Зависи си от авторите, дали сме им място да изложат с комерсиална цел и цени нещата си за продажба, за което комисиони не вземаме.

първа  назад  1     всички  напред  последна