Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За конкурсите...
Автор: slivenski   
Дата:   08-09-06 21:27

Имам предложение снимките за конкурсите да не се виждат в галериите ИЗБРАНО и ВСИЧКО...
Няколко съфорумци ми казаха, че една моя снимка не отговаряла на идеята на конкурса... Първо гласували, защото им е харесала, а след това видяли, че е в конкурс... Та затова смятам, че снимките от конкурсите е най-добре да се виждат само в албума на самия конкурс... Не за друго, а да не стават грешки... [smilie7] [smilie3] [smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re: За конкурсите...
Автор: Стоев   
Дата:   08-09-06 21:39

Ами то така беше на предишни конкурси - "анонимните" снимки не излизаха в Профила на Автора, както и не пишеше кога е качил последно снимки в Албум[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   08-09-06 21:44

Да де, ама видяли снимка за конкурс в ИЗБРАНО, гласували... Ама конкурса се казвал примерно Каспичан, а снимката може да е и от Бангладеш и по нищо не си личи, че е от Каспичан... Затова... [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Публикацията е редактирана (08-09-06 21:54)

Дата:   08-09-06 21:45

Има ли патка на снимката?[smilie21] [smilie21]

Дата:   08-09-06 21:46

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Нема...

Дата:   08-09-06 21:47

Значи може и да спечелиш конкурса[beer] [beer] [beer]

Дата:   08-09-06 21:50

Мерси! [beer] Едва ли... А и не съм имал чак такива амбиции... Засега... [smilie25]

[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   08-09-06 21:53

Карай - Дъ Шоу Мъст Гоу Он[shtrak] [shtrak] [shtrak] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: gecata   
Дата:   08-09-06 21:58

Абе на кой му пукаБ Важното е да има хубава фотография за гледане[smilie24]

Дата:   08-09-06 22:03

...и повече кифтета на Изложбите...[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   08-09-06 22:05

Ами, явно на хората им пука... Аз нямам против хубавата фотография... Нито имам против някой да хареса моя снимка... Обаче съм против снимка качена за конкурс, да трупа точки по грешка... [ezik]

Снимката може да има качества и да се харесва, респективно да трупа точки, което е ОК... [smilie24]

Ако се вижда само в албума на конкурса и не отговаря на идеята или условията му, няма чак толкова да се гласува за нея... Така си мисля... [beer]

Дата:   08-09-06 22:14

Майтапа ще е ако има Конкурс, дето да се определи Най-Добра снимка само от Б-Рейтинга, че Бети-те по принцип не гледат много снимки, камо ли да ги коментират и гласуват...[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   08-09-06 22:18

Май в друга тема скоро един от админите каза, че точките за конкурсите, определящи победителя, ще са само от А рейтинга... [smilie25] [smilie7]

Дата:   08-09-06 22:21

май не е така, ама нейсе - и Бети-те са Форумци [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   08-09-06 22:23

Re: Стартира новият ни конкурс с продължителност 2 месеца
Автор: boni
Дата: 04-09-06 17:36

Класацията за конкурса е по рейтинг А. Не може да се сваля и качва Б, той си е за целия сайт.

[smilie11]

Автор: HSGeorgiev   
Дата:   08-09-06 22:23

Ами не мислите ли, че и двамата сте прави [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Когато от рейтинг Б някой гласува, повишава и рейтинг А и рейтинг Б - не е ли така. В смисъл, че например нещо от рода на 100/16 означава "Общо 100 точки (от А и Б) ОТ КОИТО 16 - от Б). Тоест, като се взема А рейтинга в предвид за конкурса на практика се вземат всички, нали? Или само аз така си исля... [smile]

Дата:   08-09-06 22:31

(чеше си патката и мисли усърдно[smilie21] )

Автор: egoucm   
Дата:   08-09-06 22:54

а пък аз се притеснявам, че след този конкурс хората в болницата ще гледат само някакви тъжни и замислени хора по снимките.
дано се стегнат и вземат да пощракат по-весели неща![beer]

Дата:   08-09-06 23:21

Абе дано Дила пусне от онези "експерименти" на сБирката наДървеното, дето вадехме очите на Драганов с три светкавици - хората ще напускат болницата бързо и щастливи, че са се отървали [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна