Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тъп въпрос - порт-фолио?
Автор: monkilok   
Дата:   11-09-06 00:16

Здравейте на всички.
Осъзнавам,че въпроса който ще ви задам е доста глупав[smilie11] , най-вече за хората които малко от малко се занимават с фотография[shtrak] , затова не се сърдете и бъдете снизходителни[smilie19] !
Обичам да снимам.Снимам със Sony T1, и от как си го купих много се зарибих.
Поради финтовете с които се опитвам да отърва казармата, сега ще влизам магистратура.Ще ми се да запиша фотография.
Първия етап от изпита е цитирам: "Представяне от кандидата на порт-фолио от 12 фотографии с размер 18 x 24 см."
Та въпроса ми е, какво точно се има предвид под "порт-фолио"?Дали е самата, хъм - хартия от която се прави снимката (като гланц и мат примерно), що ли... И ако е така, възможно ли е от снимки направени със дигиталното ми Sony T1, размер 1536 x 2048 да бъдат изкарани на порт-фолио (пропорциите си съвпадат). И ако може, във всяко фото ли предлагат подобно нещо, и горе-долу каква е цената на услугата.
Реших, че ще се изложа по-малко ако питам във форума[smilie22] а не директно в някое Фото :) Дано да съм прав[smilie22] !
Предварително ви благодаря за отделеното време[thankyou] и ви моля, когато спрете да ми се смеете[smilie25] да ми драснете два реда които да ми прояснят малко от малко нещата.
Много мерси![beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Тъп въпрос - порт-фолио?
Автор: ukk   
Дата:   11-09-06 00:19

портфолиото са ти представителен набор снимки. т.е. избираш си 12 от твоите снимки, печаташ в размер 18х24, слагаш в албумче и кандидатстваш :-)
аре успех

Автор: Георги   
Дата:   11-09-06 00:21

резолюцията ти стига определено

не, не е хартията. искат да покажеш 12 фотографии, които да покажат на какво ниво си във фотографията и дали има смисъл да те учат допълнително хората.

не помня от предните теми трябваше ли да са цикъл или не. но едно е сигурно че ти трябват 12 доста добри неща за да те приемат.

т.е. ще очакват да знаеш за фотографията, да имаш усещане, поглед. а не тепърва да те учат на а и б.

незнам. май не е това решението за казармата ти, успех иначе [smilie24]

Автор: monkilok   
Дата:   11-09-06 00:23

[smilie5] бе знам ли...Значи няма значение хартията и т.н.т.Мерси[smilie3]!Успехна всички и да сте живи и здрави![smilie5]
[smilie21] [beer]

Автор: emax   
Дата:   11-09-06 09:18

Мисля, че няма да е зле ако портфолито ти има и някакъв концептуален замисъл, а не просто избрани 12 снимки които най- много ти допадат, късмет[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна