Автор: monkilok
Дата: 11-09-06 00:16
Здравейте на всички.
Осъзнавам,че въпроса който ще ви задам е доста глупав , най-вече за хората които малко от малко се занимават с фотография , затова не се сърдете и бъдете снизходителни !
Обичам да снимам.Снимам със Sony T1, и от как си го купих много се зарибих.
Поради финтовете с които се опитвам да отърва казармата, сега ще влизам магистратура.Ще ми се да запиша фотография.
Първия етап от изпита е цитирам: "Представяне от кандидата на порт-фолио от 12 фотографии с размер 18 x 24 см."
Та въпроса ми е, какво точно се има предвид под "порт-фолио"?Дали е самата, хъм - хартия от която се прави снимката (като гланц и мат примерно), що ли... И ако е така, възможно ли е от снимки направени със дигиталното ми Sony T1, размер 1536 x 2048 да бъдат изкарани на порт-фолио (пропорциите си съвпадат). И ако може, във всяко фото ли предлагат подобно нещо, и горе-долу каква е цената на услугата.
Реших, че ще се изложа по-малко ако питам във форума а не директно в някое Фото :) Дано да съм прав !
Предварително ви благодаря за отделеното време и ви моля, когато спрете да ми се смеете да ми драснете два реда които да ми прояснят малко от малко нещата.
Много мерси!![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|