Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 какво мислите за КМ Z10
Автор: worm4   
Дата:   31-08-06 17:33

В продава се втора ръка такъв апарат, За 250 лв с 512 карта. Лошото е че по ревюта го хвалят, но с полвин уста споменават за кофти цветове висок шум, труден фокус на тъмно. Алтернативата е FZ5 с 1Гб карта от познат за 420 но ми е доста нанагорно. Ще ми е първи апарат от доста време насам (последно си играх с един зенит-е). Все пак искам да не е обикновенна сапунерка.

Отговори на това съобщение
 Re: какво мислите за КМ Z10
Автор: PiToMeN   
Дата:   31-08-06 18:09

Снимал съм със Z10 - бавен е, качеството на снимките е лошо, 3.2 Mpx май беше, 8х оптично - използваемо на светло. Автофокусът работи и на тъмно, но с доста играчка. FZ5 го превъзхожда по всички показатели.

Автор: tinman   
Дата:   31-08-06 18:39

Не е толкова лош Z10. Имал съм такъв. От FZ5 има по-добра динамика и шуми по-малко (според мен). Автофокусът си е добре, цветовете не ги бива много, особено със светкавица. Според мен ако го спазариш за 200лв. си струва. Разбира се Панасоника е по-добър, но още по-добре е да потърсиш нещо с RAW формат, излизат такива в базара за по 500лв.

Автор: vuzhy   
Дата:   31-08-06 18:51

Единствения недостатък на Кониката е липсата на стабилизация! Цветовете на светло са перфектни, шуми малко. На тъмно разбира се не фокусира веднага, но не е болка за умирачка. Не бих казал че панасоника го превъзхожда.Мога да ти покажа снимки снимани в напълно тъмна стая само със светкавица. Погледни профила ми, последните 7 снимки + луната са снимани точно с такъв. Междодругото има страхотно макро и пълни ръчни настройки. Симах с него около 6 месеца и си взех ДСЛР, но все още си го ползвам. За цената вече не знам ти ще си прецениш дали те устройва.

Автор: insefc   
Дата:   31-08-06 19:07

това е много назад от панасоник фз5 [smilie21] [smilie21]
Цената му обаче е добра но и на панасоника е много добра

първа  назад  1     всички  напред  последна